Se Zoey's Extraordinary Playlist i Comhem Play+

Se den färgstarka och upplyftande musikalserien Zoey's Extraordinary Playlist i Comhem Play+. Nytt avsnitt varje måndag.
©MMXIX, LIONS GATE TELEVISION INC. AND UNIVERSAL TELEVISION, LLC. ALL RIGHTS RESERVED.

Om tv-serien

Zoey's Extraordinary Playlist är en färgstark, upplyftande och lite annorlunda tv-serie i musikaltema. Här möter vi programmeraren Zoey, som efter en magnetröntgen upptäcker att hon numera hör andra människors innersta tankar och önskningar som koreograferade sånger i hennes huvud. Detta visar sig vara både en pinsam men också en användbar kraft hon har fått. Nu kan hon enklare förstå främlingars känslor och ännu bättre förstå sina vänner och sin familj, inte minst hennes pappa som lider av en sällsynt neurulogisk sjukdom och inte kan prata.

Medverkande

Zoey spelas av Jane Levy som tidigare har varit med i Castle Rock, What/If och Evil Dead. Zoey's pappa Mitch spelas av Peter Gallagher som vi bland annat känner igen från The O.C. Lauren Graham, som spelar Zoey's chef Joan, har också spelat Lorelai Gilmore i den populära tv-serien Gilmore Girls.

Nytt avsnitt varje vecka

Dagen efter nytt avsnitt sänds i USA kan du också se det i Comhem Play+. Just nu finns fyra avsnitt tillgänliga.

Avsnitt 1: Pilot
Programmeraren Zoey börjar plötsligt höra människors innersta önskningar som sånger.

Avsnitt 2: Zoey's Extraordinary Best Friend
Zoey försöker lista ut hur hon kan kontrollera sina nya krafter.

Avsnitt 3: Zoey's Extraordinary Boss
Zoey måste bestämma sig för om hon ska blanda sig i sin chefs trassliga äktenskap eller inte.

Avsnitt 4: Zoey's Extraordinary Neighbor
Zoey tvingas ifrågasätta sin tro och varför hon har fått sina krafter.

Avsnitt 5: Zoey's Extraordinary Failure – Tillgängligt i Comhem Play+ från 9 mars 2020

Avsnitt 6: Zoey's Extraordinary Night Out – Tillgängligt i Comhem Play+ från 16 mars 2020

Så här ser du Zoey's Extraordinary Playlist

Om du inte redan har ett konto för Comhem Play+ kan du registrera dig här. Logga därefter in på comhemplay.se och se alla filmer, serier och dokumentärer. Du kan också streama via appen Comhem Play som finns till iOS, Andorid, Apple TV och Samsung TV.

Streama Zoey's Extraordinary Playlist i Comhem Play

För dig med Tv Guld
Har du Tv Guld från Com Hem så ingår Comhem Play+ i ditt abonnemang. Logga in i tjänsten Comhem Play som vanligt med dina användaruppgifter.

Om Comhem Play+

Comhem Play+ är vårt nya streamingpaket som låter dig se hundratals filmer, serier och dokumentärer från våra samarbetspartners och streamingtjänster som Paramount+, Fox+, Nordisk Film+, givetvis utan reklamavbrott. Titta enkelt i mobilen, datorn eller på din tv i hela EU.

Comhem Play+ är tillgängligt för alla och är du kund hos Com Hem eller Tele2 bjuder vi på streamingpaketet i ett år (ord. pris 89 kr/mån).