Om Com Hem

Com Hem finns till för att släppa loss kraften i svenska hushåll och småföretag. Varje hushåll och varje företag är unikt. En del hushåll får kraft genom att kunna kommunicera med familj och vänner över hela världen, andra behöver att snabbt bredband för att spela spel. Många hushåll uppskattar vardagslyxen att kunna välja bland en mängd upplevelser i filmens värld.

Com Hem levererar tv, höghastighetsbredband och telefoni till svenska konsumenter och företag genom våra varumärken Com Hem och Boxer. Vi är en av Sveriges ledande operatörer med över cirka 1,5 miljoner kunder i både flerfamiljshus och villor som köper våra tjänster över våra FiberKoax-nät, fiber-nät och det marksända tv-nätet.

Idag är internet den primära kanalen för världens kommunikation och underhållning: från familjefoton till strömmad musik och tv-serier. Våra kunder vill ha en leverantör som erbjuder pålitligt och snabbt bredband samt underhållning på sina egna villkor, var och när som helst. De förväntar sig ett personligt bemötande och en leverantör med en proaktiv attityd till innovation och service.

Våra djupa kunskap om digitala behov i kombination med hög kvalitet som levereras via ett kraftfullt nätverk gör oss väl rustade för att frigöra kraften i svenska hushåll och småföretag. Nu och i framtiden.

Mobiltelefon

Vi har under de senaste åren genomfört nödvändiga investeringar för att bättre kunna ta hand om våra kunder och vi fortsätter att förändra hur vi arbetar för att förbättra våra kunders upplevelse av oss. Vi kommer inte nöja oss förrän vi har Sveriges mest nöjda kunder.

Com Hem grundades 1983. Den 5 november 2018 blev Com Hem en del av Tele2. Bara 12 dagar senare lanserades de första kombinerade erbjudandena för bredbands- och mobilkunder och strax därefter lanserades Com Hem mobiltelefoni. Nu kan Com Hem-kunder få snabb uppkoppling oavsett var de befinner sig, med allt smidigt samlat på en faktura.