För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hem till ett komplett hem

En av de stora fördelarna med att välja Com Hem är att du får det bästa inom både bredband och tv.

Därför väljer du våra paket

Med Com Hem kan du kombinera dina favorittjänster till ett paket och då även få dessa till ett rabatterat pris.

Rabatterade priser

Med paket från Com Hem tar du del av fantastiska tjänster till rabatterade priser.

Samla dina fakturor

Med paket från Com Hem får du allt smidigt på en och samma faktura. Dessutom kan Kundservice erbjuda dig bättre service när de ser all din teknik.

Com Hem till sveriges snabbaste bredband

Com Hem erbjuder snabba, stabila bredband för alla behov. Våra bredband är dessutom snabbast i Sverige enligt Bredbandskollen.

Därför är vi ledande på bredband

Vi har investerat i Sveriges snabbaste bredbandsteknologi och mer än 97 procent av vårt bredbandsnät består av optisk fiber med den senaste DOCSIS® 3.0-teknologin för enastående hastigheter. Och statistiken visar att du som kund kommer att märka detta.

Bredbandskollen, medelhastighet 2015
Snabbast enligt Bredbandskollen

Enligt Bredbandskollen har Com Hem det snabbaste bredbandet av alla operatörer i Sverige med medelhastigheten 87 Mbit/s nedströms.

Snabbast enligt Netflix

Netflix mäter med vilka snitthastigheter operatörerna levererar deras tjänst till kunderna. Com Hem har varit i toppskiktet sedan mätningens start.

Googles videokvalitetsrapport, oktober 2016

I Googles testrapport fick Com Hem högst resultat av de svenska bredbandsleverantörerna, med hela 97 procent HD-strömmar.

Sveriges största utbud av underhållning

Vi har ett fantastiskt utbud från världens alla hörn. Här hittar du film, sport, underhållning, dokumentärer, serier och barnprogram. Oavsett vad du är intresserad av hittar du det här. Vi låter dig ta kontrollen över programmen, så att du kan styra när och var du ska titta.

Varför ska du välja digital-tv?

Har du ett analogt tv-utbud idag? Då har du mycket att vinna på att byta till digital-tv från Com Hem. Till att börja med får du tillgång till Sveriges största utbud av tv & play med det bästa inom film, sport och serier. Dessutom är det högre kvalitet, bekvämare och du får en enorm valfrihet. Bland annat.

Bättre bild och ljud

Det första du kommer att märka med digital-tv från Com Hem är att både bild och ljud är otroligt mycket klarare. Det förhöjer upplevelsen rejält.

Störst HD-utbud

Om du har en HDTV och verkligen vill nyttja alla dess möjligheter är digital-tv ett måste. Med Com Hem får du tillgång till Sveriges största utbud i HD-kvalitet med ett 50-tal HD-kanaler.

Allt samlat i din tv

Vår populära TiVo®-tjänst samlar all underhållning direkt i din tv – allt från kanaler, hyrfilmer, Netflix och playtjänster som Cirkus och ABC Studios.

Största tv-utbudet

Digital-tv gör att du kan välja bland över 150 kanaler – mer än hos någon annan operatör – underhållning, film, serier, nyheter, dokumentärer och barnkanaler. Vi har dessutom Sveriges största utbud av sportkanaler!

Smarta funktioner

Med TiVo får du också funktioner som gör tv-tittandet bekvämare. Till exempel Serieinspelning, Smartsök, Sju dagars omstart och TiVo-tips.

Viasat och C More

Om du gillar film, sport och serier blir fördelarna med digital-tv extra tydliga, eftersom Com Hem är en av få leverantörer som erbjuder både C More och Viasat.