Com Hem till ett komplett hem

En av de stora fördelarna med att välja Com Hem är att du får det bästa inom både bredband och tv.

Com Hem till ett komplett hem

En av de stora fördelarna med att välja Com Hem är att du får det bästa inom både bredband och tv.

Därför väljer du våra paket

Med Com Hem kan du kombinera dina favorittjänster till ett paket och då även få dessa till ett rabatterat pris.

Rabatterade priser

Med paket från Com Hem tar du del av fantastiska tjänster till rabatterade priser.

Samla dina fakturor

Med paket från Com Hem får du allt smidigt på en och samma faktura. Dessutom kan Kundservice erbjuda dig bättre service när de ser all din teknik.

Com Hem till ett riktigt snabbt bredband

Com Hem erbjuder snabba, stabila bredband för alla behov. Våra bredband är dessutom snabbast, enligt Speedtest.

Testvinnande bredband

Vi har investerat i snabb infrastruktur för bredband och mer än 97 procent av vårt bredbandsnät består av optisk fiber med den senaste teknologin för enastående hastigheter. Och statistiken visar att du som kund kommer att märka detta.

Snabbast för Netflix

Netflix mäter med vilka snitthastigheter operatörerna levererar deras tjänst till kunderna. Com Hem har haft förstaplatsen i två år, sedan maj 2015.

Bäst för Youtube HD

I Googles senaste testrapport fick Com Hem högst resultat av de svenska bredbandsleverantörerna.

Snabbast enligt Speedtest

Enligt Speedtests rapport för den nordiska marknaden 2016 har Com Hem det snabbaste bredbandet av alla operatörer i Sverige.

Sveriges största utbud av underhållning

Vi har ett fantastiskt utbud från världens alla hörn. Här hittar du film, sport, underhållning, dokumentärer, serier och barnprogram. Oavsett vad du är intresserad av hittar du det här. Vi låter dig ta kontrollen över programmen, så att du kan styra när och var du ska titta.

Varför ska du välja digital-tv?

Har du ett analogt tv-utbud idag? Då har du mycket att vinna på att byta till digital-tv från Com Hem. Till att börja med får du tillgång till Sveriges största utbud av tv & play med det bästa inom film, sport och serier. Dessutom är det högre kvalitet, bekvämare och du får en enorm valfrihet. Bland annat.

Sofia den Första © 2017 Disney
Bättre bild och ljud

Det första du kommer att märka med digital-tv från Com Hem är att både bild och ljud är otroligt mycket klarare. Det förhöjer upplevelsen rejält.

Störst HD-utbud

Om du har en HDTV och verkligen vill nyttja alla dess möjligheter är digital-tv ett måste. Med Com Hem får du tillgång till Sveriges största utbud i HD-kvalitet med ett 50-tal HD-kanaler.

Allt samlat i din tv

Vår populära TiVo®-tjänst samlar all underhållning direkt i din tv – allt från kanaler, hyrfilmer, Netflix och playtjänster som Cirkus och ABC Studios.

Största tv-utbudet

Med digital-tv från Com Hem kan du välja bland över 150 kanaler – underhållning, film, serier, sport, nyheter, dokumentärer och barnkanaler. Det är mer än hos någon annan operatör.

Outlander på Viasat Series © 2016 Sony Pictures Television Inc. All rights reserved.
Smarta funktioner

Med TiVo får du också smarta funktioner som gör tv-tittandet bekvämare. Till exempel Serieinspelning, Smartsök, Sju dagars omstart och TiVo-tips.

Huntsman: Winter's War © Universal Pictures
Viasat och C More

Om du gillar film, sport och serier blir fördelarna med digital-tv extra tydliga, eftersom Com Hem är en av få leverantörer som erbjuder både C More och Viasat.