Com Hem till ett komplett hem

En av de stora fördelarna med att välja Com Hem är att du får det bästa inom både bredband och tv. När du väljer ett paket får du dessutom dina favorittjänster till ett rabatterat pris.

Genom att kombinera bredband och tv i ett paket får du fantastiska tjänster till ett lägre pris än om du köper tjänsterna separat.

Med paket från Com Hem får du allt smidigt på en och samma faktura. Dessutom kan Kundservice erbjuda dig bättre service när de ser alla dina tjänster direkt.

Vi har investerat mycket i snabb infrastruktur för bredband. Mer än 97 procent av vårt bredbandsnät består av optisk fiber med den senaste teknologin som ger dig enastående hastigheter. Och statistiken visar att du som kund kommer att märka detta.

The Young Pope

Vi har ett fantastiskt utbud från världens alla hörn. Här hittar du film, sport, underhållning, dokumentärer, serier och barnprogram.

Och med Comhem Play - som ingår i alla våra abonnemang - så väljer du själv när och var du ska titta.

Varför digital-tv?

Det första du kommer att märka med digital-tv från Com Hem är att både bild och ljud är otroligt mycket klarare. Det förhöjer upplevelsen rejält.

Om du har en HDTV och verkligen vill nyttja alla dess möjligheter är digital-tv ett måste. Med Com Hem får du tillgång till Sveriges största utbud i HD-kvalitet med ett 50-tal HD-kanaler.

Med vår plattform Com Hem Tv Hub samlar du all underhållning direkt i din tv – allt från kanaler, hyrfilmer, Netflix och playbibliotek som Cirkus och Paramount+. Du kan även ladda ned dina egna appar för att verkligen skräddarsy din tv-upplevelse!

Med digital-tv från Com Hem kan du välja bland över 150 kanaler – underhållning, film, serier, sport, nyheter, dokumentärer och barnkanaler. Det är mer än hos någon annan operatör.

Om du gillar film, sport och serier blir fördelarna med digital-tv extra tydliga, eftersom Com Hem är en av få leverantörer som erbjuder både C More och Viasat.

Alla mot allaFoto: Margareta Bloom Sandebäck, Kanal 5

Titta var du vill

Lika självklart som att du ska kunna välja när du ska titta på dina favoritprogram är att du ska kunna titta var du vill. Därför kan du med Comhem Play se de flesta av dina tv-kanaler och playtjänster på din dator, surfplatta och mobil.

Comhem Play ingår utan extra kostnad när du tecknar paket som innehåller TV Bas HD, TV Silver Flex eller TV Guld.

Läs mer om Comhem Play

Titta när du vill

Vi tycker att det är en självklarhet att du ska bestämma när du ska titta på dina program. Därför har vi satsat rejält på att göra vårt stora utbud av filmer, hela säsonger av serier, dokumentärer, underhållning och barnprogram tillgängligt för dig – när du vill.

Det innebär att vi har Sveriges mest innehållsrika playutbud med mängder av reklamfritt innehåll, hyrfilmer och hela säsonger av populära serier.

Se dina favoritprogram när du vill – helt reklamfritt – i dina kanalers playbibliotek. Sträcktitta på hela säsonger av populära amerikanska serier från FOX+ och det bästa inom brittiska kriminalserier från Cirkus. Har du C More och Viasat får du tillgång till deras playutbud.

Du kan hyra allt från populära klassiker till de senaste premiärerna. Om du vill ha hjälp med att hitta en bra film behöver du bara ta en titt på Filmtoppen.

Har du missat ett program och vill se det i efterhand? Med vår populära funktion Sju dagars omstart kan du se massvis av program hela sju dagar bakåt i tiden.

NFL på V sport extra HDFoto: Alex Brandon/AP/TT

Gillar du sport?

Med Com Hem får du tillgång till Sveriges största utbud av sport i din tv. Och med Comhem Play kan du uppleva alla stora sporthändelser precis när de händer - även om du inte är hemma när den stora finalen sänds.

Blue Planet IIFoto: Miles Barton © BBC NHU 2017

Vi har störst HD-utbud

Om du har en HDTV och verkligen vill nyttja alla dess möjligheter är digital-tv ett måste. Med Com Hem får du tillgång till Sveriges största utbud i HD-kvalitet med ett 50-tal HD-kanaler.

© 2019 ISY Holdings LLC. All rights reserved.

Streama och hyr film

Det är aldrig fel att krypa ner i soffan med en bra film. Här får du några tips på filmer som du kan strema eller hyra när du har tv från Com Hem.

Salem© Fox and its related entities. All rights reserved.

Streama serier

Gillar du att sträcktitta eller vill du hellre kolla på ett avsnitt då och då? Oavsett hur du tittar på tv-serier så hittar du dem hos Com Hem. Här får du några tips på serier som du kan streama i Comhem Play, Tv Hub eller TiVo.