Com Hem förlänger tillfälligt avtalet med TV4

Klockan 23:59 den 30 oktober skulle Com Hems avtal med TV4 Media löpt ut. För att undvika att 2,1 miljoner hushåll blir utan TV4-kanalerna och C More har parterna tillfälligt förlängt avtalet till klockan 23:59 den 1 november 2020.

Just nu pågår förhandlingar mellan Com Hem och TV4 Media om ett långsiktigt avtal om rätten att sända TV4-kanalerna och C More. Något nytt avtal är ännu inte undertecknat, men parterna har kommit överens om att förlänga det befintliga avtalet till klockan 23:59 den 1 november 2020.

– Det är bra att vi har kommit överens om att tillfälligt förlänga avtalet så att vi kan förhandla fram ett avtal som båda parter är nöjda med. Nu hoppas vi att vi kan komma överens, så att våra kunder kan fortsätta att se kanalerna även efter söndag natt, säger Samuel Skott, kommersiell chef på Com Hem.
 

För mer information, vänligen kontakta:
Joel Ibson, Head of Corporate Communications
+46 8 121 47 400 //
media@tele2.com

 

Com Hem levererar bredband, tv, play och telefonitjänster till svenska hushåll och företag under varumärkena Com Hem och Boxer. Vi erbjuder våra 1,45 miljoner kunder ett stort utbud av digitala tv-kanaler och playtjänster via digitalboxar, surfplattor och mobiltelefoner. Vårt kraftfulla och framtidssäkra nät med hastigheter upp till 1,2 Gbit/s når över 60 % av Sveriges hushåll, vilket gör oss till en viktig motor i det digitala Sverige. Com Hem grundades 1983 och är sedan den 5 november 2018 en del av Tele2-koncernen: www.tele2.com