Com Hem frivisar nyhetskanaler inför presidentvalet i USA

Lagom till presidentvalet i USA den 3 november, frivisar Com Hem nyhetskanalerna CNN, BBC World, Al Jazeera och Expressen TV till samtliga 2,1 miljoner hushåll anslutna till Com Hem eller Boxer.

På tisdag går det amerikanska presidentvalet av stapeln och intresset att följa med i nyhetsbevakningen är högre än vanligt. Därför kommer Com Hem och Boxer att frivisa de internationella nyhetskanalerna CNN, BBC World News och Al Jazeera till samtliga 2,1 miljoner hushåll. Utöver det frivisas även Expressen TV under hela november, som kommer sända valvaka hela natten med ett stort antal gäster och utsända på plats i USA.

– Vårt mål är alltid att kunna erbjuda våra kunder bra och relevant innehåll och jag tror att många kommer att uppskatta att få tillgång till nyhetsbevakningen av valet från både svenska och internationella nyhetskanaler, säger Samuel Skott kommersiell chef på Com Hem.

- Att vi nu kan nå ut till ännu fler nyhetsintresserade är glädjande. Och att det är i samband med amerikanska valet är en extra fin bonus, till våra tittare. Expressen står för en bredd och mix som vi är stolta över och värnar, säger Bella Levy, chef för Expressen TV.

Samtliga kanaler kommer frivisas under hela november och för Com Hem och Boxers kunder.