Nytt premiuminnehåll från ViacomCBS i Comhem Play+

Ett nytt avtal mellan Com Hem och ViacomCBS Global Distribution Group ger kunder med Comhem Play+ tillgång till flera premiärer från ViacomCBS i Sverige. Utöver detta får kunder även ta del av populärt innehåll som bland annat ”The Affair”, ”Billions”, ”Californication” och ”The Good Fight”.


Com Hem och ViacomCBS Global Distribution Group har kommit överens om ett licensavtal som säkerställer att streamingpaketet Comhem Play+ fylls med drygt 50 säsonger och 430 timmar av nya och etablerade internationella tv-serier. Utöver detta får kunder även tillgång till sju premiärer från ViacomCBS på den svenska marknaden, inklusive titlar som ”Reprisal” från skaparen av ”Handmaid’s Tale”, med skådespelaren Abigail Spencer, och ”Paradise Lost” om en familj på den amerikanska södern med Josh Hartnett och Nick Nolte.

Jag är stolt över vårt unika samarbete med ViacomCBS, som är en av de ledande innehållsleverantörerna i världen. Det ger kunder med Comhem Play+ tillgång till välgjorda och ikoniska serier, och säkerställer att de blir först ut i Sverige med att få ta del av nya internationella produktioner från ViacomCBS. Det är ett viktigt steg i arbetet med att ständigt utveckla vår streamingtjänst, för att ge våra kunder det bästa utbudet av underhållning”, säger Jessica Kirchmeier, chef för Comhem Play.

”Kunder med Comhem Play+ får nu tillgång till ett stort urval av de största succéerna från ViacomCBS, från CBS Television Studios premiumserier för SHOWTIME, till de senaste produktionerna från Paramount Television Studios. Detta avtal är ytterligare exempel på de ökade licensmöjligheterna som finns tillgängliga för högkvalitativt innehåll från ViacomCBS på den digitala marknaden," säger Barry Chamberlain, vd för internationell försäljning, ViacomCBS Global Distribution Grupp.

ViacomCBS erbjuder tv-serier från SHOWTIME, CBS Television Studios och Paramount Television Studios med titlar som ”Escape at Dannemora”, ”The Affair”, ”Billions”, ”Californication” och ”The Good Fight”. Samarbetet ger kunder med Comhem Play+ tillgång till dessa serier, och mycket mer innehåll från ViacomCBS, från juli och framåt.


För mer information kontakta:
Media
Louise Ekman, Head of B2C Communications, Tele2
Tel: +46 70 5222 117
louise.ekman@tele2.com

Investerare
Marcus Lindberg, Head of Investor Relations, Tele2 AB
Tel: +46 73 4392 540

marcus.lindberg@tele2.com