Nu lanseras Com Hem Cloud

Idag lanseras Com Hem Cloud, som är en ny molntjänst där användarna kan lagra hur stora och många filer som helst från ett valfritt antal datorer, mobiltelefoner eller surfplattor. Tjänsten kostar 59 kronor i månaden och är tillgänglig för alla Com Hems bredbandskunder. 

Med Com Hem Cloud går det automatiskt att ladda upp och synka bilder via telefon eller surfplatta, och med delningsfunktionen kan användarna enkelt dela med sig av bilder eller fotoalbum med familj och vänner. Tjänsten fungerar även som back-up på de dokument användarna har på sina datorer.

”Det som gör Com Hem Cloud unikt är att vi erbjuder obegränsat lagringsutrymme på obegränsat antal enheter till ett attraktivt pris. För 59 kronor i månaden slipper kunden att fundera på om utrymmet räcker eller betala extra för en dyr uppgradering, ”säger Joel Westin, produktdirektör på Com Hem.

Com Hem Cloud erbjuds till Com Hems privatbredbandskunder utan bindningstid och går att köpa via kundservice eller comhem.se från och med idag den 27 september.

Som bredbandskund går det att köpa tjänsten genom att besöka Mina Sidor på vår hemsida eller ringa till Kundtjänst på 90222.

Läs mer om Com Hem Cloud på vår hemsida. 

För ytterligare information, kontakta:

Fredrik Hallstan, Presschef
Tel: 0761 15 38 30
press@comhem.com 

Om Com Hem koncernen
Com Hem levererar bredband, tv, play och telefonitjänster till svenska hushåll och företag. Vårt kraftfulla och framtidssäkra nät med hastigheter upp till 1 Gbit/s når hälften av Sveriges hushåll, vilket gör Com Hem-koncernen till en viktig motor i det digitala Sverige. Vi erbjuder våra 1,45 miljoner kunder det största utbudet av digitala tv-kanaler och playtjänster via digitalbox eller på surfplattor och mobiltelefoner. Bolaget grundades 1983 och har cirka 1 100 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm och verksamheten bedrivs genom de fyra dotterbolagen Com Hem AB, Boxer TV Access AB, Phonera Företag AB och iTUX Communication AB. Under 2016 omsatte koncernen 5 665 MSEK. Com Hem-aktien är sedan 2014 noterad på Nasdaq Stockholm. www.comhemgroup.se.