Håll koll på allt om Sveriges bredband med bredbandsfakta.se

Den alltmer utbredda digitaliseringen och det ökande användandet av internet ställer stora krav på konsumenter såväl som på politiker och beslutsfattare. Utmaningar finns, men framför allt innebär digitaliseringen en möjlighet till positiv samhällsutveckling. Com Hem har tagit fram bredbandsfakta.se – en sajt som syftar till att öka kunskapen om frågor som rör bredband och digitalisering.

På bredbandsfakta.se kan läsarna ta del av insikter om framtidens internet, vilka de rådande trenderna är och hur Sverige bör arbeta för att uppnå målsättningen om att vara världsledande inom digitalisering, vilket presenterades i Regeringens digitaliseringsstrategi i maj. Som fastighetsägare eller boende i bostadsrätt ger bredbandsfakta.se dessutom goda tips och råd vid inköp av bredband, telefoni och digital-tv.

”I takt med att internetanvändandet ökar och det svenska samhället blir alltmer digitaliserat ser vi ett stort behov av att sprida kunskap inom området. På bredbandsfakta.se samlar vi information och nyheter som vi tror kommer vara till nytta för samhället i stort men även för politiker, beslutsfattare och våra kunder,” säger Jacob Bolin, ansvarig för samhällskontakter på Com Hem.

Bredbandsfakta har även en Youtubekanal där alla intervjuer och reportage går att prenumerera på.

Information till redaktionen:
Anmäl dig till nyhetsbrevet och besök Bredbandsfakta www.bredbandsfakta.se 
Com Hem under Almedalsveckan 2017  

För ytterligare information, kontakta:
Fredrik Hallstan, Presschef
Tel: 0761 15 38 30
press@comhem.com 

Jacob Bolin, ansvarig för samhällskontakter
Tel: 0734-39 08 21
bredbandsfakta@comhem.com

Om Com Hem koncernen
Com Hem levererar bredband, tv, play och telefonitjänster till svenska hushåll och företag. Vårt kraftfulla och framtidssäkra nät med hastigheter upp till 1 Gbit/s når hälften av Sveriges hushåll, vilket gör Com Hem-koncernen till en viktig motor i det digitala Sverige. Vi erbjuder våra 1,45 miljoner kunder det största utbudet av digitala tv-kanaler och playtjänster via digitalbox eller på surfplattor och mobiltelefoner. Bolaget grundades 1983 och har cirka 1 100 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm och verksamheten bedrivs genom de fyra dotterbolagen Com Hem AB, Boxer Access AB, Phonera Företag AB och iTUX Communication AB. Under 2016 omsatte koncernen 5 665 MSEK. Com Hem-aktien är sedan 2014 noterad på Nasdaq Stockholm. www.comhemgroup.se.