Com Hem till framtidens Sverige

Obegränsad uppkoppling i alla Com Hem-hus

Vi på Com Hem tycker att hela Sverige ska ha tillgång till infrastruktur som ger snabbt bredband och stabila mobila tjänster. Därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för uppkoppling, inte bara för några, utan för alla er som bor i ett Com Hem-hus.

För att möta dina förväntningar på framtidens tv och bredband har vi därför under 2020 startat ett stort digitaliseringsprojekt.

Därför blir ditt tv-utbud helt digitalt

Snart får 1,6 miljoner svenska hushåll en smartare tv-upplevelse. När digitala sändningar ersätter de analoga blir både ljud- och bildkvalitet bättre.

Läs mer

Fyra förändringar för en bättre tv-höst

När tv-utbudet snart blir helt digitalt väntar en mängd förändringar och förbättringar för tittarna som bland annat skarpare bild och klarare ljud.

Läs mer

TV-profilen Pia Johansson: ”Det var superenkelt att ställa om till digital-tv”

Com Hem går snart över till helt digitala sändningar. För att det ska fungera krävs några enkla knapptryck på tv:ns fjärrkontroll.

Läs mer

8 september blir tv-utbudet helt digitalt

Som en del av vårt nya, modernare tv-erbjudande digitaliserar vi nu tv-sändningarna till samtliga Com Hem-hus. Den 8 september utgår de analoga sändningarna.

Har du inte ändrat från analoga till digitala sändningar på din tv än kan du göra det redan nu genom att följa vår enkla guide.

Läs mer om tv-digitaliseringen

Så här enkelt är det

De allra flesta behöver inte göra något för att fortsätta titta på tv när vi ersätter de analoga sändningarna med digitala. Men ibland kan man behöva göra några enkla inställningar i sin tv.

Vi tog hjälp av den omtyckta svenska skådespelaren Pia Johansson för att visa hur enkelt det är att ställa om sin tv till att ta emot digitala sändningar.

Följ vår guide här