För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hem Play

Med Com Hem Play kan du se dina tv-kanaler och playtjänster på din dator, surfplatta och mobil utan extra kostnad. Förutsättningen är att du har något av abonnemangen TV Guld eller TV Silver.

Ladda ner appen och börja

Du laddar enkelt ner appen Com Hem Play via App Store för iOS och Google Play för Android. Se till att du alltid har den senaste versionen genom att tillåta automatisk uppdatering på din mobil eller surfplatta.

För att logga in behöver du ditt kundnummer och lösenordet för Mina sidor. Har du inte valt ett lösenord hittar du ditt tillfälliga lösenord på din faktura. Har du valt, men glömt bort det, kan du beställa ett nytt.

Du kan även använda Com Hem Play på din dator via comhemplay.se.

Com Hem Play - dator

Tv när du vill

Utöver möjligheten att titta på playtjänster och kanaler live, kan du i Com Hem Play, i appen och på webben, starta om mängder av program i upp till sju dagar. Har du missat ett program och vill se det i efterhand? Med Sju dagars omstart kan du se flera av våra kanalers innehåll hela sju dagar bakåt i tiden.

Com Hem Play - Fler enheter

Com Hem stöder Airplay

Com Hem Play har funktionalitet för Airplay. Streama ditt innehåll på din stora tv med hjälp av en Apple TV. Eller ta med Com Hem Play hem till dina vänner - genom ett enkelt knapptryck för du över ditt streamade innehåll till deras tv.

Efter att ha lanserat funktionaliteten med Airplay kommer vi att fortsätta utvecklingen av stöd för Chromecast.

Com Hem Play - Airplay
Com Hem Play - Devices
Använd upp till fem enheter

Du kan använda upp till fem mobiler, surfplattor och datorer och titta på två av dem samtidigt.

Com Hem Play - iPad
Frossa i reklamfritt

Med Com Hem Play kan du ta del av ett brett innehåll på ett smidigt sätt när det passar dig. Se tusentals serier, dokumentärer och tv-program live eller helt utan reklam via appen och vår betaversion för webben.