Vi har flest knivskarpa HD-kanaler

Vi har flest knivskarpa HD-kanaler

Har du en gång sett detaljrikedomen i dina favoritprogram i HD, så vill du inte gå tillbaka till "vanlig" tv. Med Com Hem får du tillgång till Sveriges största utbud i HD-kvalitet med ett 50-tal HD-kanaler.

Här nedan kan du se vilka av dina favoritkanaler som sänds i HD. Och kanske hittar du några nya favoriter!

Dokumentärer, vetenskap & natur

Discovery Channel HD

Här sänds dokumentärer och reality-serier om enorma byggprojekt, bilar, maskiner, naturkatastrofer och kriminalteknik. Och mycket annat.

Discovery HD Showcase

Dokumentärer, vetenskap och natur – allt i överlägset bättre bildkvalitet.

Animal Planet HD

Djur- och naturfilmer samt dokumentärer för hela familjen. Animal Planet är systerkanal till Discovery Channel och har fokus på djur, såväl vilda som tama.

BBC Earth

Följ med på en spännande upptäcktsresa, från den minsta varelse under mikroskop till rymdens oändlighet.

History HD

History HD ger en underhållande, autentisk och spännande inblick i en inspirerande värld, som är så mycket mer än bara historia.

National Geographic HD

Fantastiska naturprogram, fascinerande dokumentärer och djuplodande vetenskapsprogram. Samt mycket annat.

Nat Geo Wild HD

Naturkanal med högkvalitativa och underhållande faktaprogram för hela familjen från världsberömda National Geographic.

Outdoor Channel HD

För den friluftsintresserade med allt från fiske och jakt till off-road-äventyr och vildmarksupplevelser från jordens alla hörn. Ofta med välkända tv-personligheter och experter.

Travel Channel HD

En resekanal med program om andra kulturer. Om kända och okända resmål på fem kontinenter. Reportage och recept samt tips och råd.

Curio

Med playtjänsten Curio får du tillgång till ett stort utbud av spännande dokumentärer och intressanta faktaprogram för alla smaker.

Sport

Sportkanalen HD

Med SHL, HockeyAllsvenskan och Allsvenskan och utvalda matcher från exempelvis Handbollsligan och Superettan. Dessutom nyheter, dokumentärer och intervjuer med sportprofilerna Anna Brolin, Lasse Granqvist och Olof Lundh.

TV3 Sport HD

Huvudkanal för handbollens Champions League, basketens Euroleague och NFL. Dessutom visas ett urval från andra populära idrottsevenemang.

Eurosport 1 HD

Eurosport är på plats för att ge dig den absolut bästa sportupplevelsen från över 100 sporter varje år. Däribland cykel, fotboll, motorsport, friidrott, tennis och vintersport.

Eurosport 2 HD

Bland höjdpunkterna märks EM-kvalet i fotboll, CHL, actionsport, cykel, basket, handboll, motorsport, tennis, snooker, konståkning och mycket mer.

eSportsTV HD

Dygnet runt kan du följa bevakningen av de allra största professionella e-sportligorna och internationella turneringar med mästerskap som ESL One, Intel® Extreme Masters, DreamHack och DreamHack Masters.

Motorsport.tv

GT, karting, truck racing, tractor pulling, road racing, motocross och power boats är bara några exempel på vad du kan se på Motorsport.tv. Kanalen visar såväl tävlingar som reportage i magasinsform.

Nautical Channel

Nautical Channel visar allt som har med vattensport att göra, från segling och power boating, till surfing och kiteboarding. Helt enkelt den ultimata kanalen för alla som är intresserade av vattensport.

Outdoor Channel HD

För den friluftsintresserade med allt från fiske och jakt till off-road-äventyr och vildmarksupplevelser från jordens alla hörn. Ofta med välkända tv-personligheter och experter.

Barn och ungdom

Disney Channel HD

Disney Channel HD visar barn och familjeprogram i form av serier och filmer i bästa bildkvalitet.

Nickelodeon HD

Kanal för barn mellan 2–14 år som visar program med pedagogiskt innehåll i form av tecknade serier och komedier.

Nick Jr HD

En renodlad barnkanal som riktar sig till barn i åldern 2-6 år, med pedagogiska och underhållande serier för de allra minsta.

Barnkanalen HD

I Barnkanalen är det lärorikt, kul och inspirerande, men aldrig riktigt ruskigt.

Underhållning

SVT1 HD

I Sveriges första och största tv-kanal hittar du programmen som är både underhållande och intressanta. Här hittar du evenemang, drama, nöje, kultur, nyheter och sport.

SVT2 HD

I SVT2 HD kan du se föreställningar, dokumentärer, samhällsprogram och naturserier i högsta kvalitet.

TV3 HD

TV3 HD visar en blandning av amerikanska serier, reality, dokumentärer, underhållningsprogram och sport.

TV4 HD

Underhållning, nyheter, svenskt drama, inköpta serier, sport, barnprogram, filmer och samhällsprogram.

Kanal 5 HD

Svensk kanal som visar en skön blandning av stora amerikanska serier, svenska underhållningsprogram och sport.

TV6 HD

Svensk underhållningskanal med fokus på science fiction, action, tecknade serier och humorserier samt sport.

Sjuan HD

Sjuan är för alla som vill inspireras, imponeras och fascineras. Här visas mängder av färgstark underhållning i form av både reality, dramaserier, film och spänning.

Kanal 9 HD

Svensk kanal med fokus på underhållning och sport. Här sänds drama- och actionserier, filmer och dokumentärer, program om bilar och teknik samt sport i världsklass.

Kanal 11 HD

Svensk kanal som bjuder på färgsprakande och lättsamma program med fokus på underhållning, drama, långfilm och realityserier.

TV12 HD

Kanalen med fokus på humor, film och sport. Medan humorprogrammen sätter prägel på vardagstablån, sätter filmerna färg på kvällarna hela veckan. I sportväg visas stora mästerskap med jämna mellanrum.

BBC Brit

En plats som binder oss samman genom en gemensam förståelse för snabba bilar, udda experiment och en sund känsla för absurditeter.

Fox HD

FOX sänder populära serier, filmer och underhållningsprogram med såväl amerikanska som europeiska produktioner.

Mezzo Live HD

Musikfestivaler från hela Europa, årets jazzhändelser och konserter från bland annat operan i Paris, La Scala i Milano och Metropolitan i New York.

MTV Live HD

Musikkanal som sänder musikvideor och liveframträdanden.

TLC HD

Inspirerande program om vanliga människor som lever extraordinära liv. Här sänds en blandning av livsstilsprogram med fokus på ämnen som resor, mat, design, arkitektur samt internationell lyx och flärd.

Cirkus

Med Cirkus kan du skämma bort dig själv med det bästa ur den digra katalogen av högklassiga brittiska tv-produktioner.

Paramount+

Playtjänsten som erbjuder både de senaste filmerna från Paramount Pictures och klassiker från deras stora filmbibliotek. Paramount+ innehåller även +MTV och +Comedy Central med mängder av populära serier.

Internationellt

YLE1 HD

Finsk rikskanal.

Yle2 HD

Finsk rikskanal.

NRK1 HD

Norsk rikskanal för hela familjen som sänder nyheter, serier, underhållning, barnprogram, långfilmer och sport.

NRK2 HD

Norsk rikskanal.

NRK Super / NRK3 HD

NRK Super visar barnprogram under dagarna och NRK3 ett utbud för ungdomar och unga vuxna på kvällstid, med serier, humor och film.

TV2 Norge HD

Norges populäraste kommersiella tv-kanal. Det är en bred kanal med underhållning, nyheter, sport, serier, drama, dokumentärer och film.

DR2

Dansk rikskanal.

France 2

Frankrikes ledande public service-kanal som sänder franska och internationella filmer och serier, dokumentärer, kulturprogram samt nyheter och sport, t ex Tour de France, French Open Roland Garros och Davis Cup.

Duna TV

Ungersk underhållningskanal som sänder dagliga nyheter, dokumentärer, spelfilm, barnprogram och utbildningsprogram.

M2 Magyar

Ungersk public service-kanal som sänder nyheter, sport, ekonomi, magasin, underhållning, tävlingar, serier, dokumentärer, kultur och vetenskap.

Viasat och C More

Om du gillar film, sport och serier, och vill se dessa i högsta kvalitet, är det bra att veta att Com Hem är en av få leverantörer som erbjuder både C More och Viasat.

Champions League Foto: Francisco Seco/AP/TT
Viasat

Viasat ger dig närmare 600 filmnyheter varje år i samarbete med bland andra NBC Universal, Walt Disney och Sony Pictures utan reklamavbrott. Sportsändningarna har bland annat Premier League, Champions League och NHL.

I Viasats paket finns det totalt 22 kanaler, varav 9 sänds i HD.

The Huntsman: Winter's War 
C More

C More ger dig de senaste storfilmerna och tv-serierna, klassiska biosuccéer, familjefilmer och svenska favoriter utan reklamavbrott. Här finns sportsändningar med Allsvenskan, Superettan, SHL och HockeyAllsvenskan ledda av några av Sveriges främsta sportexperter.

I C Mores paket finns det totalt 26 kanaler, varav 11 sänds i HD.