Play - på dina villkor

Att kunna se dina favoritprogram när det passar dig är en självklarhet idag. För att du ska få mer valfrihet, erbjuder vi dig Sveriges största playutbud, med mängder av reklamfritt innehåll, hyrfilmer och hela säsonger av populära serier. Med vår TiVo-tjänst får du dessutom allt bekvämt samlat i din tv.

Play - på dina villkor

Att kunna se dina favoritprogram när det passar dig är en självklarhet idag. För att du ska få mer valfrihet, erbjuder vi dig Sveriges största playutbud, med mängder av reklamfritt innehåll, hyrfilmer och hela säsonger av populära serier. Med vår TiVo-tjänst får du dessutom allt bekvämt samlat i din tv.

© 2017 ABC Studios
Play - när det passar dig

Se dina favoritprogram när du vill – helt reklamfritt – i dina kanalers playtjänster. Sträcktitta på hela säsonger av populära amerikanska serier från ABC Studios och det bästa inom brittiska kriminalserier från Cirkus. Har du C More och Viasat får du tillgång till deras playutbud.

© 2017 Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter and Fantastic Beasts Publishing Rights © J.K.R. All Rights Reserved.
Hyr de senaste storfilmerna

I Play & Film i TiVo har du en helt egen filmbutik där du kan hyra allt från populära klassiker till de senaste premiärerna som nyligen gick på bio. Om du vill ha hjälp med att hitta en bra film behöver du bara ta en titt på Filmtoppen.

Let's dance sänds under våren 2017. Foto: Pär Bäckstrand/TV4
Se ikapp med Sju dagars omstart

Har du missat ett program och vill se det i efterhand? Med vår populära funktion Sju dagars omstart kan du se flera av våra kanalers innehåll hela sju dagar bakåt i tiden.

All världens underhållning

Med Com Hem får du en unik och skräddarsydd upplevelse i ditt eget hem - och även där du själv vill. Vårt stora utbud ger dig möjlighet att uppleva allt du vill se och med våra tjänster kan du göra det på dina egna villkor.

Ta med dig Com Hem Play

Com Hem Play suddar ut gränserna för vad tv är. Den gör att du kan se de flesta av dina tv-kanaler och ditt playutbud på din dator, surfplatta eller mobil – oavsett var i Sverige du befinner dig.

Avståndet till idrottsvärldens största arenor och världens bästa underhållning har aldrig varit mindre!

Tv var du vill

Med nya Com Hem Play kan du se mängder av tv-program när det passar dig, oavsett var du befinner dig i Sverige.

Här ser du hur du kommer igång och hur du använder Com Hem Play-appen.

Även med Airplay och Chromecast

Med en Apple TV kan du via Airplay få upp ditt innehåll på vilken skärm du vill. Det enda du behöver är din Apple TV och en skärm att koppla in. Dessutom kan du på samma sätt använda Chromecast. Smidigt och enkelt. Upplev de stora fotbollsturneringarna i sommarstugan och alla vinterns skidtävlingar under fjällsemestern.

Anslut upp till fem enheter

Du kan ansluta upp till fem mobiler, surfplattor och datorer och titta på två av dem samtidigt. Du kan se playtjänster och kanaler live och starta om mängder av program i upp till sju dagar.

Spela in var du än är

Om du har ett abonnemang med TiVo, kan du göra smarta saker med Com Hem Play-appen för att styra din TiVo-box där hemma. Till exempel kan du planera och hantera inspelningar och även använda mobilen som en fjärrkontroll.

Spela in var du än är 
NFL på TV3 Sport HD Foto: Alex Brandon/AP/TT

Vi är störst på sportkanaler

Med Com Hem får du tillgång till Sveriges största utbud av sport i din tv. Och med Com Hem Play kan du uppleva alla stora sporthändelser precis när de händer - även om du inte är hemma när den stora finalen sänds.

Läs mer om vårt stora sportutbud