För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Play - på dina villkor

Att kunna se dina favoritprogram när det passar dig är en självklarhet idag. För att du ska få mer valfrihet, erbjuder vi dig Sveriges största playutbud, med mängder av reklamfritt innehåll, hyrfilmer och hela säsonger av populära serier. Med vår TiVo-tjänst får du dessutom allt bekvämt samlat i din tv.

Play - när det passar dig

Se dina favoritprogram när du vill – helt reklamfritt – i dina kanalers playtjänster. Sträcktitta på hela säsonger av populära amerikanska serier från ABC Studios och det bästa inom brittiska kriminalserier från Cirkus. Har du C More och Viasat får du tillgång till deras playutbud.

Hyr de senaste storfilmerna

I Play & Film i TiVo har du en helt egen filmbutik där du kan hyra allt från populära klassiker till de senaste premiärerna som nyligen gick på bio. Om du vill ha hjälp med att hitta en bra film behöver du bara ta en titt på Filmtoppen.

Se ikapp med Sju dagars omstart

Har du missat ett program och vill se det i efterhand? Med vår populära funktion Sju dagars omstart kan du se flera av våra kanalers innehåll hela sju dagar bakåt i tiden.

All världens underhållning

Med oss får du en unik och skräddarsydd upplevelse i ditt eget hem - och även där du själv vill. Vårt stora utbud ger dig möjlighet att uppleva allt du vill se och med våra tjänster kan du göra det på dina egna villkor.

Ta med dig Com Hem Play

Vår tjänst Com Hem Play börjar sudda ut gränserna för vad tv är. Den gör att du kan se dina tv-kanaler och ditt playutbud på din dator, surfplatta eller mobil – oavsett var i Sverige du befinner dig.

Din favoritsport där du är

Ta med dig de sporthändelser du vill hålla koll på när du åker bort och upplev de stora ögonblicken tillsammans med vännerna. Avståndet till idrottsvärldens allra mäktigaste arenor har aldrig varit mindre.

Anslut upp till fem enheter

Du kan ansluta upp till fem mobiler, surfplattor och datorer och titta på två av dem samtidigt. Du kan se playtjänster och kanaler live och starta om mängder av program i upp till sju dagar.

Även med Airplay

Med en Apple TV kan du via Airplay få upp ditt innehåll på vilken skärm du vill. Upplev de stora fotbollsturneringarna i sommarstugan och följ Tour de France på din egen cykelsemester. Det enda du behöver är din Apple TV och en skärm att koppla in.

Spela in var du än är

Om du har ett abonnemang med TiVo, kan du göra smarta saker med Com Hem Play-appen för att styra din TiVo-box där hemma. Till exempel kan du planera och hantera inspelningar och även använda mobilen som en fjärrkontroll.