Streama och hyr film

Streama och hyr film

Det är aldrig fel att krypa ner i soffan med en bra film. Här får du några tips på filmer som du kan streama online eller hyra. Med tv från Com Hem har du tillgång till ett enormt utbud av både filmer och serier.

Gillar du att streama serier också? Kolla in vilka serier du kan streama hos Com Hem!

Romantiska filmer

Tulpanfeber
I 1600-talets Amsterdam skenar handeln med tulpanlökar, och den så kallade tulpanmanin är ett faktum. I denna omvälvande tid försöker den välbärgade handelsmannen Cornelis Sandvoort att skapa den ultimata familjelyckan med sin mycket yngre fru Sophia. När de inte lyckas få barn anlitar Cornelis en ung lovande konstnär att måla deras porträtt som ett arv till eftervärlden. Ett ödesdigert beslut som resulterar i oväntad passion, svek och lögner.

Tulpanfeber hyr du enkelt i Play & Film i TiVo.

© 2017 Disney

Barn- och familjefilmer

Vaiana
I det forntida Oceanien i Söderhavet ger sig den skickliga seglaren Vaiana ut för att leta efter en sägenomspunnen ö. På sin fantastiska resa slår hon sig ihop med sin stora idol, halvguden Maui, och tillsammans korsar dom det öppna havet.

Streama i Com Hem Play
© 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation

Komedier

Rough Night
Jess (Scarlett Johansson) är en förlovad politiker som återförenas med tre av sina kompisar från skoltiden för att ha en möhippa i Miami. Efter en natt med grymt festande hamnar de i trubbel när en manlig strippa dör oavsiktligt under möhippan.

Hyr i Com Hem Play
The Ring © 2017 Paramount Pictures.

Skräckfilmer

The Ring
När fyra ungdomar dör sju dagar efter att ha tittat på ett videoband spårare en reporter upp bandet och tittar på det. Nu har hon sju dagar på sig att lösa mysteriet.

Streama i Com Hem Play
© 2018 MARVEL

Vill du har fler filmtips?

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se?

I Filmtoppen får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Kolla in Filmtoppen

Här hittar du dina favoritfilmer

Skönheten och odjuret © 2017 Disney

Viasat Film

Viasat ger dig närmare 600 filmnyheter varje år i samarbete med bland andra NBC Universal, Walt Disney och Sony Pictures. Allt sänds utan reklamavbrott.

I Viasats paket finns det totalt 22 kanaler, varav 9 sänds i HD.

The Huntsman: Winter's War 

C More

C More ger dig de senaste storfilmerna och tv-serierna, klassiska biosuccéer, familjefilmer och svenska favoriter utan reklamavbrott.

I alla tillvalspaket från C More ingår C Mores streamingtjänst.

TM & © DC Comics. © 2017 WBEI and RatPac-Dune Entertainment LLC

SF Anytime

SF Anytime är idag den ledande digitala hyrfilmstjänsten i Norden och Baltikum. SF Anytime erbjuder allt från de senaste storfilmerna från Hollywood till smalare kvalitetsfilm och tv-serier.

Filmerna från SF Anytime hittar du i TiVo under Play & Film.