Streama och hyr film

Det är aldrig fel att krypa ner i soffan med en bra film. Här får du några tips på filmer som du kan streama online eller hyra. Med tv från Com Hem har du tillgång till ett enormt utbud av både filmer och serier.

Gillar du att streama serier också? Kolla in vilka serier du kan streama hos Com Hem!

Romantiska filmer

Let the Sunshine In
Isabelle (spelad av Juliette Binoche), en medelålders parisisk konstnär, är på jakt efter den definitiva kärleken. Vi följer med Isabelle mellan hennes möten med olika män och karaktärer. Allt ifrån den "tråkiga gifta älskaren", "den subtila skådespelaren" till den "gifta frisören" och den "mildare mannen" som inte är helt redo för engagemang...

Hyr i Comhem Play

Barn- och familjefilmer

Monky
Elvaårige Frank hittar en dag en livs levande apa i familjens trädgård. Apan kallar han för Monky och med henne startar ett spännande och roligt äventyr för hela familjen, som innan apan levt med sorg under en tid.

Hyr i Comhem Play

Komedier

Tårtgeneralen
I mitten av 80-talet utses Köping till Sveriges tråkigaste stad. Medan bygden lamslås bestämmer sig den försupne mångsysslaren Hasse P för att motbevisa Stockholmsjävlarna. Hans idé är lika långsökt som den kanske är genial. Han tänker baka världens längsta smörgåstårta och få in Köping i Guinness Rekordbok.

Hyr i Comhem Play
mother!© 2018 Paramount Pictures.

Skräckfilmer

mother!
Ett pars förhållande testas till dess yttersta gräns då oinbjudna gäster anländer till deras hem och avbryter deras lugna tillvaro. Det här är en psykologisk thriller om kärlek, tillit och uppoffring.

Streama i Comhem Play

Vill du har fler filmtips?

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se?

I Filmtoppen får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Kolla in Filmtoppen

Här hittar du dina favoritfilmer

V series & film

V series & film ger dig närmare 600 filmnyheter varje år i samarbete med bland andra NBC Universal, Walt Disney och Sony Pictures. Allt sänds utan reklamavbrott.

I paketet finns det totalt sex kanaler, samtliga sänds i HD.

C More

C More ger dig de senaste storfilmerna och tv-serierna, klassiska biosuccéer, familjefilmer och svenska favoriter utan reklamavbrott.

I alla tillvalspaket från C More ingår C Mores streamingtjänst.

SF Anytime är idag den ledande digitala hyrfilmstjänsten i Norden och Baltikum. SF Anytime erbjuder allt från de senaste storfilmerna från Hollywood till smalare kvalitetsfilm och tv-serier.

Filmerna från SF Anytime hittar du i TiVo under Play & Film.