Streama serier

Gillar du att sträcktitta eller vill du hellre kolla på ett avsnitt då och då? Oavsett hur du tittar på tv-serier så hittar du dem hos Com Hem. Här får du några tips på serier som du kan streama online i Comhem Play eller TiVo.

Gillar du att streama film också? Kolla in vilka filmer du kan streama och hyra hos Com Hem!

Snowfall© 2018 Fox and its related entities. All rights reserved.

Amerikanska serier

Året är 1983, staden är Los Angeles. South Central-entreprenören Franklin Saint är en ung man med stora drömmar. Han har redan etablerat sig som knarklangare med en bred kundkrets, men efter ett möte står han inför en möjlighet som kan förändra hans liv. Du följer Snowfall i playtjänsten Fox+.

Streama i Comhem Play
Streama alla säsonger av Modus på C More

Succéserien Modus kretsar kring kriminalpsykologen Inger Johanne Vik (Melinda Kinnaman). Den första säsongen kretsade kring jakten på en iskall mördare med kopplingar till ett internationellt nätverk och i andra säsongen kidnappas USA:s president under ett statsbesök i Stockholm. Serien är skapad av Emmy-belönade manusförfattare och baseras på deckardrottningen Anne Holts böcker.

Med titlar som Modus, Gåsmamman och Saknad så hittar du garanterat många svenska favoriter hos C More. Du streamar C Mores serier både i TiVo och i Comhem Play.

Poldark

Engelska serier

Tiden är sent 1700-tal i Cornwall, England. Ross Poldark återvänder till England efter att ha deltagit i det amerikanska inbördeskriget. Hans familj och vänner trodde att han var död och drama uppstår vid hemkomsten.

I playtjänsten Cirkus hittar du mängder av gamla och nya favoritserier från det brittiska öriket.

Streama i Comhem Play
The Penguin King

Dokumentärer

The Penguin King är filmen om en kungspingvins resa från klumpig ungdom till vuxen pingvin. Fantastiska bilder tar oss med till en helt enastående subantarktisk ö som är hem för majestätiska albatrosser, bråkiga sjöelefanter - och sex miljoner pingviner.

Gillar du dokumentärer och faktaprogram? Då är playtjänsten Curio rätt plats för dig!

Streama i Comhem Play

Här hittar du dina favoritserier

Snowfall© 2019 Fox and its related entities. All rights reserved.

Fox+

FOX+ innehåller hundratals timmar med högkvalitativa amerikanska serier. I utbudet hittar du bland annat How I Met Your Mother, Prison Break, Family Guy, 24, Glee och Last Man On Earth.

The Young Pope

Cirkus

Med playtjänsten Cirkus skämmer du bort dig själv med fantastiska brittiska serier, när som helst och var som helst. I det stora urvalet hittar du exempelvis hela säsonger av serier som Vera, Shetland och Unge kommissarie Morse.

Galapagos with David Attenborough

Curio

Med playtjänsten Curio får du tillgång till ett stort utbud av spännande dokumentärer och intressanta faktaprogram för alla smaker.

Köp ett tillvalspaket från C More för de senaste storfilmerna och tv-serierna, klassiska biosuccéer, familjefilmer och sport.
Hamilton

C More ger dig de senaste storfilmerna och tv-serierna, klassiska biosuccéer, familjefilmer och svenska favoriter utan reklamavbrott.