ComBo

Med ComBo får du tillgång till tusentals serier, filmer och dokumentärer från bland andra FOX+, National Geographic+, Comedy Central och MTV. Alla serier och filmer streamar du var du vill och när du vill.

ComBo

Med ComBo får du tillgång till tusentals serier, filmer och dokumentärer från bland andra FOX+, National Geographic+, Comedy Central och MTV. Alla serier och filmer streamar du var du vill och när du vill.

  • FOX+
  • National Geographic+
  • Comedy Central
  • MTV
  • Viasat Explore
  • Viasat History
  • Viasat Nature
  • Podd-tv
Bindningstid

0 mån (1 mån uppsägningstid)

Månadskostnad
Pris

49 kr/mån

Mängder med serier, filmer och dokumentärer

Biblioteken byggs på och uppdateras allteftersom och ger dig hela säsonger av populära serier som Outcast och 24: Legacy, samt starka kritikerrosade dokumentärer som Vår underliga planet och The Story of God med Morgan Freeman. Och mängder med mer innehåll inom inom drama, deckare och storfilmer. Dessutom är hela SF Anytimes hyrfilmsbibliotek tillgängligt för dig!

Fox+

FOX+ innehåller hundratals timmar med högkvalitativa amerikanska serier.

Vår underliga planet 
National Geographic+

Det bästa från kanalerna National Geographic och Nat Geo Wild. Fascinerande dokumentärer som du kan titta på när du vill.

South Park 
Comedy Central

Comedy Central är kanalen som är specialiserad på komedi i alla dess former, såväl live som tecknat. Med ComBo får du både playbiblioteket och kanalens normala sändningar.

Awkward 
MTV

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Med ComBo får du både playbiblioteket och kanalens normala sändningar.

Viasat Explore

För dig som gillar spänning och äventyr. Här finns allt från dokumentärer om vildmarksexpeditioner och kriminalfall till serier om fascinerande människor och skildringar av extrema natur- och väderförhållanden.

Viasat Nature

Viasat Nature passar hela familjen och visar högkvalitativa naturdokumentärer från bland annat BBC.

Viasat History

Fängslande historier berättas på ett modernt sätt. Med fokus på europeisk historia avslöjas hemligheter från förr och hur historien påverkar oss idag.

Holy Mary 
Podd-tv

I playtjänsten Podd-tv hittar du svenska underhållningsprogram i kortformat. Podd-tv finns i Com Hem Play och du kan bland annat se Holy Mary, av och med Mia Skäringer.

Mordet på Orientexpressen 
SF Anytime

Med ComBo får du även tillgång till SF Anytimes enorma bibliotek med hyrfilmer. Där hittar du alltifrån de senaste storfilmerna från Hollywood till smalare kvalitetsfilm och tv-serier.