Sveriges största utbud av underhållning

Sveriges största utbud av underhållning

Varför ska du välja tv från Com Hem?

Hos oss hittar du det bästa inom film, sport, underhållning, dokumentärer, serier och barnprogram. Vi har helt enkelt ett fantastiskt utbud från världens alla hörn. Vi låter dig dessutom ta kontrollen över programmen, så att du kan styra när och var du ska titta.

Har du ett analogt tv-utbud idag? Då har du ännu mer att vinna på att byta till digital-tv från Com Hem. Förutom Sveriges största utbud av tv & play så får du högre kvalitet, bekvämare tv-tittande och du får en enorm valfrihet. Bland annat.

Sofia den Första © 2017 Disney
Bättre bild och ljud

Det första du kommer att märka med digital-tv från Com Hem är att både bild och ljud är otroligt mycket klarare. Det förhöjer upplevelsen rejält.

Störst HD-utbud

Om du har en HDTV och verkligen vill nyttja alla dess möjligheter är digital-tv ett måste. Med Com Hem får du tillgång till Sveriges största utbud i HD-kvalitet med ett 50-tal HD-kanaler.

Allt samlat i din tv

Vår populära TiVo®-tjänst samlar all underhållning direkt i din tv – allt från kanaler, hyrfilmer, Netflix och playtjänster som Cirkus och ABC Studios.

Största tv-utbudet

Med digital-tv från Com Hem kan du välja bland över 150 kanaler – underhållning, film, serier, sport, nyheter, dokumentärer och barnkanaler. Det är mer än hos någon annan operatör.

Outlander på Viasat Series © 2016 Sony Pictures Television Inc. All rights reserved.
Smarta funktioner

Med TiVo får du också smarta funktioner som gör tv-tittandet bekvämare. Till exempel Serieinspelning, Smartsök, Sju dagars omstart och TiVo-tips.

Huntsman: Winter's War © Universal Pictures
Viasat och C More

Om du gillar film, sport och serier blir fördelarna med digital-tv extra tydliga, eftersom Com Hem är en av få leverantörer som erbjuder både C More och Viasat.

All världens underhållning

Med Com Hem får du en unik och skräddarsydd upplevelse i ditt eget hem - och även där du själv vill. Vårt stora utbud ger dig möjlighet att uppleva allt du vill se och med våra tjänster kan du göra det på dina egna villkor.

Com Hem när du vill

Vi tycker att det är en självklarhet att du ska bestämma när och var du ska titta på dina program. Därför har vi satsat rejält på att göra vårt stora utbud av filmer, hela säsonger av serier, dokumentärer, underhållning och barnprogram tillgängligt för dig – när du vill och var du vill. Det innebär att vi har Sveriges mest innehållsrika playutbud med mängder av reklamfritt innehåll, hyrfilmer och hela säsonger av populära serier.

Läs mer om vad vi menar med Play från Com Hem.

NFL på TV3 Sport HD Foto: Alex Brandon/AP/TT

Vi är störst på sportkanaler

Med Com Hem får du tillgång till Sveriges största utbud av sport i din tv. Och med Com Hem Play kan du uppleva alla stora sporthändelser precis när de händer - även om du inte är hemma när den stora finalen sänds.

Läs mer om vårt stora sportutbud

Com Hem tar tv och play till nästa nivå

Com Hem gör din tv personlig och smart med TiVo. Glöm fasta tider och njut av en tv-upplevelse du skapar själv, hemma i soffan eller på språng med din dator, mobil eller surfplatta. TiVo lär sig vad du gillar och hjälper dig att upptäcka nytt. Du kan pausa pågående program, spela in själv, titta på play med reklamfria program eller hyra en film. Möjligheterna med Com Hem är närmast obegränsade!

Smartsök

Hitta dina favoriter direkt. TiVo hjälper dig att söka efter serier, skådespelare och regissörer. TiVo söker igenom både kanaler, playtjänster och hyrfilm.

Serieinspelning

Missa aldrig ett avsnitt. Spela in flera tv-serier samtidigt och bygg upp ett eget seriebibliotek.

Trippelinspelning

Spela in upp till tre program samtidigt, medan du tittar på ett fjärde redan inspelat program. Den stora hårddisken har plats för upp till 500 timmar tv.

Önskelista

Gör en personlig önskelista. TiVo spelar in allt som matchar din lista, så att du kan titta när du har tid.

Tivo-tips

Upptäck nya favoriter. Baserat på dina tidigare inspelningar lär sig TiVo vad du gillar och spelar in dina personliga favoriter. Betygsätt dina program så lär sig TiVo snabbare.

Hyr de senaste storfilmerna

Egen filmbutik. I Play & Film i TiVo kan du hyra allt från populära klassiker till de senaste premiärerna. Om du vill ha hjälp med att hitta en bra film behöver du bara ta en titt på Filmtoppen.

Smart fjärr

Har du TiVo? Har du en smartphone eller en surfplatta? Då kan du använda fjärrkontrollen som finns i Com Hem Play-appen. Vi kallar det Smart fjärr.

Med Com Hem Play-appen kan du även planera och starta inspelningar i din TiVo-box även när du inte är hemma.

I filmen visar vi hur du kommer igång med Smart fjärr!

Tillval till ditt TV-abonnemang

När du valt ditt tv-abonnemang från Com Hem kan du anpassa ditt utbud med våra tillval, till exempel genom att köpa till kanaler styckvis.

Lägg till kanaler från 29 kr/mån

Om du har ett tv-abonnemang från Com Hem kan du skräddarsy ditt utbud genom att köpa till kanaler. De finns många olika kanaler i flera genrer.

Beställ enstaka sportevent

Pay-per-view är en tjänst som ger dig möjlighet att beställa hem matcher från bland annat Allsvenskan och SHL direkt till din tv. Du betalar bara för de matcher du beställt.