För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Vad innebär Fastighetstjänsterna?

Com Hem Fastighetstjänster är samlingsnamnet på en rad tjänster som vi har tagit fram för att underlätta det dagliga arbetet med drift och underhåll av era fastigheter. Vi kan hjälpa till med allt från individuell energimätning i varje lägenhet till porttelefoni. En smidig kommunikationslösning såväl för er som fastighetsägare som era boende.

Interaktiva tjänster Fastighet

- Mätning och styrning på lägenhetsnivå
Interaktiva tjänster Fastighet gör det möjligt att mäta och debitera värme- och vattenförbrukning för varje enskild lägenhet. Erfarenheten visar att många väljer att minska sin förbrukning när de får avgöra komfortnivån själva. Systemet mäter komfortvärme- el- och vattenförbrukning. Allt med smidiga sensorer och utan ingrepp i ledningarna.

Porttelefoni Fastighet

- All kommunikation samlad hos en leverantör
Nu kan ni som har porttelefoner samla all kommunikation hos Com Hem. Porttelefoni Fastighet är en mycket prisvärd lösning oavsett om ni bygger en ny fastighet eller vill byta operatör i befintlig porttelefoni. Porttelefonens hårdvara sitter i regel i anslutning till Com Hems utrustning vilket gör installationen mycket enkel. Allt som behövs är ett modem.

Bredband fastighet

- Mätning och styrning på fastighetsnivå
Bredband Fastighet växer med uppgiften och passar därför alla typer av fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Genom ett fastighetsnätverk med Ethernet-gränssnitt styr, övervakar och optimerar ni olika typer av applikationer och system. Några exempel på användningsområden:

  • Styr- och reglertjänster för värme och ventilation
  • Passersystem för boende
  • Tvättstugebokning
  • Kameraövervakning