För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Halmstads stadsnät

Com Hem är erbjuder tjänster till samtliga fiberanslutna hushåll i Halmstads Stadsnät.

Utöver vald tjänst tillkommer månadskostnad fiberanslutning av villa fastighet som avtalas och betalas direkt till Halmstads Stadsnät. För ytterligare info om detta, se Halmstads Stadsnäts webbplats. Om du beställer flera tjänster t ex Bredband och TV kan du behöva en tjänstefördelare/mediaomvandlare som ansluts till första fiberjacket. Denna tjänstefördelare beställs och betalas direkt till Halmstads Stadsnät. För ytterligare info, kontakta Halmstads Stadsnät på telefon 035-19 29 80 eller info@halmstadsstadsnat.se. Leveranstiden är max 10 dagar vid beställning av tjänster inom Halmstads Stadsnät.

Om din fastighet är i utbyggnadsfasen och ännu inte ansluten till fibernätet, saknar vi kanske uppgifter från stadsnätet vilket gör att du inte får träff på din adress här. Gör i så fall ett nytt försök några veckor före din fiberleverans. I undantagsfall har vi inte uppgifterna förrän fiber är driftsatt och klar för leverans.

Om din fastighet redan är ansluten till stadsnätet, ange din adress här för att kunna leta upp aktuella erbjudanden här på comhem.se.