För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Vuggo inför "Dödens grupp" på DreamHack

Tjena Vuggo, ni har knappt haft två veckor på er att förbereda er med Dennis i laget efter att Pronax lämnat. Hur känns det inför veckans FACEIT-finaler på DreamHack?
Vi har haft en del blandade resultat både när vi tränat och när vi spelat officiella matcher, men summan av allt ger en bra känsla. Det har gått fort att få in Dennis både socialt och spelmässigt och med lite mer tid är vi tillbaka och slåss om alla guldmedaljer. När det kommer till FACEIT-finalerna nu på DreamHack så är känslan väldigt bra men det krävs både bra spel och lite tur att gå hela vägen så här tidigt efter ett spelarbyte.

Ni hamnade ju i vad som klassas som ”Dödens grupp” med EnVyUs, NiP Gaming och Luminosity. Hur känner ni inför gruppen och det tuffa motståndet som väntar?
Inget motstånd i världen skrämmer oss men man har självklart respekt för hur väl alla lag kan prestera. Vi har haft problem tidigare mot Luminosity och det kommer säkert bli en tuff inledningsmatch nu också. Vi är grymt sugna på revansch mot EnVyUs nu efter DreamHack Cluj-Napoca och att slå NiP inför en svensk publik är alltid en mäktig känsla. Alla matcher kommer vara grymt kul att spela.

Ja, det finns ju en möjlighet att ni får möta NiP redan i gruppspelet. Hur är det att spela ett svenskderby på svensk mark? Finns det någon extra rivalitet som träder fram?
Självklart finns det en tung rivalitet mellan oss och NiP. Med deras fantastiska historia förstår man varför de svenska fansen fortfarande håller dem närmast hjärtat men jag hoppas och tror att vi kan göra Fnatic-fansen nöjda på hemmaplan om vi skulle ställas mot NiP. Det skulle absolut ge en boost för självförtroendet.

Utöver turneringen, vad är det bästa med DreamHack-evenemang?
Det bästa med Dreamhack är just att det är i Sverige. Svenska fans är underbara och vi har på senare tid fått mer och mer stöd från publik än tidigare under fnatics CS:GO-era. Jag är övertygad om att folket på plats kommer leverera till tusen oavsett vilka lag som spelar på scen.

Sist men inte minst, vilka möter ni helst i final på DreamHack?
Att möta NiP i final hade självklart varit det optimala för folket som är på plats. Hade varit en grym stämning på läktaren!