E-posttjänsten @comhem.se stänger ned

I takt med att utbudet av gratis e-posttjänster ökat de senaste åren har allt färre av våra kunder valt att utnyttja Com Hems e-posttjänst. Därför har vi nu valt att stänga ned @comhem.se. Om boende i er fastighet är berörda kommer de få ett mejl med all information, t.ex. datum, hur de byter e-posttjänst och förslag på ny leverantör.

Varför stänger Com Hem e-posttjänsten?

Kraven på e-posttjänster ser annorlunda ut idag jämfört med när Com Hem startade sin tjänst. Idag väljer de flesta en oberoende mejladress som inte är kopplad till samma leverantör som till sina bredbands- eller mobiltjänster. Eftersom väldigt få använder Com Hems tjänst har vi valt att stänga ned den.

När upphör tjänsten?

Stängningen är planerad till slutet av november 2020. Efter stängningsdatumet går det inte längre att logga in på mejlkontot, skicka och ta emot mejl eller komma åt inkorgen.

Tips och mer information

Har du eller någon boende i er fastighet en mejladress från Com Hem rekommenderar vi att läsa mer på comhem.se/stanga-epost. Där finns tips och råd samt manualer som underlättar bytet av e-posttjänst.

Få personlig hjälp av en Hemfixare

För de som tycker det är svårt att själva byta e-posttjänst har vi ett erbjudande tillsammans med företaget Hemfixare. Varje boende kan mot ett självkostnadspris boka ett personligt hembesök som hjälper dem att komma igång med en ny mejladress.

För mer information, pris och bokning, läs mer här: hemfixare.se/comhemmail. Det går också bra att ringa till 0770 220 717.


Information till boende

Vill du som representant i er fastighet informera de boende om detta kan du enkelt kopiera texten nedan:

E-posttjänsten @comhem.se stänger ned

Nu stänger Com Hem ned e-posttjänsten @comhem.se. Är du berörd kommer du få all information du behöver – exakt datum för nedstängning, tips på vad du behöver göra och förslag på ny leverantör.

Kraven på e-posttjänster ser annorlunda ut idag jämfört med när Com Hem startade sin tjänst. Idag väljer de flesta en oberoende mejladress som inte är kopplad till samma leverantör som används till dina bredbands- eller mobiltjänster. Eftersom väldigt få använder vår e-posttjänst har vi valt att stänga ned den.

När upphör tjänsten?
Stängningen är planerad till slutet på november. Efter stängningsdatumet går det inte längre att logga in på mejlkontot, skicka och ta emot mejl eller komma åt inkorgen. Com Hem kommer höra av sig till de berörda kunderna.

Tips och mer information
Har du en mejladress från Com Hem rekommenderar vi att du besöker comhem.se/stanga-epost för mer information och tips på hur du enkelt byter till en ny mejladress.