För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hem till Sveriges snabbaste bredband

Med Sveriges snabbaste bredband har vi lösningar för alla behov. Och med vår hastighetsgaranti vet du att du får ett bredband som lever upp till dina förväntningar.

Mejl och Surf
199 kr/mån i 12 mån
(Ordinarie pris 319 kr/mån)
Läs mer
Populärast
Film och play
249 kr/mån i 12 mån
(Ordinarie pris 369 kr/mån)
Läs mer
Flera enheter
299 kr/mån i 12 mån
(Ordinarie pris 449 kr/mån)
Läs mer
Klarar allt
199 kr/mån i 3 mån
(Ordinarie pris 599 kr/mån)
Läs mer
Marknadens snabbaste
199 kr/mån i 3 mån
(Ordinarie pris 899 kr/mån)
Läs mer

Lägg till TV Bas för bara 129 kr/mån

Just nu har vi ett bra erbjudande för dig som köper bredband. Du får lägga till TV Bas för bara 129 kr/mån, i ett helt år. Ordinarie pris är 179 kr/mån.

Med TV Bas får du 21 av de vanligaste kanalerna, varav tre även sänds i knivskarp HD.

Läs mer

Fler fördelar med bredband från Com Hem

Sveriges snabbaste bredband

Bredbandskollen sammanställer varje år alla mätningar som gjorts under året. Rapporten för 2015 visar att Com Hem nu har det snabbaste bredbandet av alla operatörer i Sverige, med medelhastigheten 87 Mbit/s nedströms.

Bäst för Netflix

Enligt Netflix så är Com Hem den svenska operatör som levererar deras filmer och serier med högst snitthastighet till kunderna. Snabbare hastighet innebär bättre bildkvalitet, snabbare starttid och färre avbrott.

Bäst för Youtube HD

I Googles rapport för 2015 var Com Hem den svenska bredbandsleverantör som fick högst resultat. Hela 97 procent av våra kunders tittande på YouTube gjordes i HD. Högre hastighet på bredbandet gör att flera videoströmmar kan visas i HD-kvalitet.

Hjälp att välja

När du funderar på vilket bredband du behöver finns det några saker du bör tänka på. Låt oss hjälpa dig att välja ett bredband som passar dig och dina behov.

Läs mer