Trygg Surf till Mobil Barn

Allt det här ingår

Surfskydd håller dig och dina barn på den säkra sidan av internet genom att förhindra åtkomst till osäkra och olämpliga webbplatser. Förutom de fördefinierade inställningarna har du möjlighet att manuellt ställa in gränserna för ditt barn.

Skärmtid kan ofta stjäla uppmärksamhet från vanliga dagliga aktiviteter så som skolarbete, leka ute eller till och med att sova. Med Trygg Surf bestämmer du under vilka tider på dygnet som barnen ska kunna surfa.

Hantera familjereglerna på ditt barns enhet via din egna Trygg surf-app. Konfigurationen är enkel med fördefinierade inställningar baserade på ditt barns ålder. Inställningarna kan givetvis ändras för att passa dina specifika behov.

Uppdaterar och kontrollerar dina enheter proaktivt i bakgrunden så att de är säkra från virus, trojaner, ransomware, keyloggers, spionprogram och andra skadliga program.

Trygg Surf finns för din barns dator, mobil och surfplatta. Hantera alla enheter direkt i mobilappen eller genom att logga in på Min Trygg Surf.

Kom igång!

När du köpt Trygg Surf är det enkelt att komma igång!

I tabellen kan du jämföra Trygg Surf med vad som normalt ingår i ett antivirusprogram som du kan ladda ner gratis på nätet.