Frivisning av globala nyhetskanaler upphör

Från och med den 16 mars 2021 upphör frivisningen av globala nyhetskanaler. Vissa kanaler kan fortfarande ingå i ditt abonnemang eller finns att välja som tillvalskanaler.
Nyhetsankare på global nyhetskanal.

Det är nyhetskanalerna Al Jazeeea, BBC World News, CNN och Expressen TV som från den 16 mars 2021 inte längre går att se kostnadsfritt om de inte redan ingår i ditt nuvarande kanalpaket. Se nedan vilka tv-abonnemang som innehåller vad och hur du gör om du vill ha fortsatt tillgång till nyhetskanalerna.

Al Jazeera

Nyheter, dokumentärer och aktuella program blandas med modig journalistik och berättelser från människor över hela världen som ger dig ett verkligt globalt perspektiv på nyhetsrapporteringen.

Kanalplats: 128

Tv Silver Flex: Al Jazeera finns som valbar flexkanal i abonnemanget. Du väljer och byter dina kanaler på Mina sidor.
Tv Guld: Ingår.

Du som har ett annat tv-abonnemang kan logga in och enkelt uppgradera till Tv Silver Flex eller Tv Guld för att få tillgång till Al Jazeera.

BBC World News

Direktsända internationella nyheter med europeisk tyngdpunkt varvat med reportage och dokumentärer från anrika BBC.

Kanalplats: 123

Tv Silver Flex: BBC World News finns som valbar flexkanal i abonnemanget. Du väljer och byter dina kanaler på Mina sidor.
Tv Guld: Ingår.

Du som har ett annat tv-abonnemang kan logga in och enkelt uppgradera till Tv Silver Flex eller Tv Guld för att få tillgång till BBC World News.

CNN

CNN är den högst rankade nyhetskanalen i Norden och resten av Europa, Mellanöstern och Afrika, den asiatiska regionen och Latinamerika. Kanalen når fler än 385 miljoner hushåll världen över.

Kanalplats: 120

Tv Silver Flex: CNN finns som valbar flexkanal i abonnemanget. Du väljer och byter dina kanaler på Mina sidor.
Tv Guld: Ingår.

Du som har ett annat tv-abonnemang kan logga in och enkelt uppgradera till Tv Silver Flex eller Tv Guld för att få tillgång till CNN.

Expressen TV

Nyhetskanal som sänder dygnet runt. Studiosändningar med programledare från klockan 06.00 till klockan 24.00.

Kanalplats: 43

Tv Bas: Ingår.
Tv Silver Flex: Ingår.
Tv Guld: Ingår.