Mastershelg på C More Golf

The Masters spelas för 82:a gången på Augusta National i Georgia och C More Golf sänder över 100 timmar från den klassiska tävlingen.

The Masters är en speciell golfhändelse, då det är den enda Major-tävlingen på herrsidan som spelas på samma bana, år efter år. Augusta, Georgia är platsen och där har tävlingen spelats ända sedan 1934. Det är alltså en ytterst traditionstyngd tävling, och en vinst där ligger högt upp på alla golfspelares önskelista.

Det är också en speciell vecka just i år efter som många av de stora namnen som vunnit här tidigare är i bra form och förstås också för att Tiger Woods är tillbaka och tävlar på Augusta. Han har vunnit tävlingen fyra gånger, senast 2005, och det är många experter som faktiskt tror att han kan vinna igen redan i år trots att han genomgått fyra ryggoperationer plus att det var tio år sedan han vann en Major.

Det är dock många om budet bland experttipsen. Rory McIlroy, Justin Rose, Bubba Watson, Phil Mickelson, Jordan Spieth, Justin Thomas och Dustin Johnson till exempel. Det är upplagt för några riktigt spännande golfdagar. Och nätter för oss svenskar - tävlingarna börjar på eftermiddagen och slutar efter midnatt, svensk tid.

Två svenskar är på plats och precis som förra året är det Henrik Stenson och Alex Norén. Då missade båda två kvalgränsen men känslan säger att det kan bli betydligt bättre i år med tanke på att deras form är mycket bättre nu än då. Henrik bästa placering är delad 14:e från 2014 och för Alex är det blott andra gången han spelar The Masters.

Så ser du The Masters

Vill du försäkra dig om att se så mycket golf i världsklass som möjligt, så är det C More som gäller. C More Golf sänder som sagt över 100 timmar från Augusta, till det kommer även intervjuer, inslag från driving rangen, fokus på speciella hål eller spelare som du får via cmore.se och i appen.

Sändningstider med Studio på C More Golf

Tävlingen avgörs 5-8 april med följande sändningstider:

  • torsdag: 15.45-01.30
  • fredag: 15.45-01.30
  • lördag: 16.15-01.00
  • söndag: 16.15-01.00

C More Golf är en tillvalskanal som du kan köpa om du har något av våra tv-abonnemang. Den ingår dessutom i paketen C More Sport och C More Premium.

Med C More och Com Hem är du inte bunden till tv:n

När du tecknar ett C More-abonnemang hos Com Hem får du även tillgång till allt innehåll via cmore.se och appen C More. Loggar in gör du med dina uppgifter från Com Hem.