Vi är störst på sportkanaler

Vill du vara säker på att alltid kunna se den sport som intresserar dig kan du tryggt välja Com Hem - vi är nämligen störst på sportkanaler. Här hittar du allt från de största fotbolls- och hockeymatcherna, till lite smalare sporter som snooker, dart och curling.

Oavsett om det är ett lag långt ner i Hockeyallsvenskan eller VM-finalen i fotboll som du vill se så har vi kanalerna.

Missade du något i natt?

Missade du någon sportsändning under natten? Med funktionen Sju dagars omstart kan du se ikapp och slippa missa en minut av just den där matchen eller tävlingen som du var intresserad av.

Var bollen verkligen ute? Vill du se segerhoppet om och om igen? Du kan spola tillbaka i sändningen och se ögonblicken hur många gånger du vill med spola-knappen på din TiVo-fjärrkontroll.

Ta med dig sporten

Med appen Com Hem Play kan du ta med dig sportsändningarna vart du vill i Sverige. Perfekt för sommarsemestern eller när du inte kan vara hemma i tv-soffan och titta.

Premier League på Viasat Sport PremiumFoto: Alastair Grant/AP/TT.

Fotboll är världens största sport och Com Hem ser till så att du kan se så mycket av det gröna fältets schack som du vill.

Såväl de största internationella ligorna som Allsvenskan finns självklart med i utbudet. Och om inte det räcker så kan du även se exempelvis Copa America, Afrikanska mästerskapen samt ett antal ungdomsmästerskap.

Viasat Sport Premium

Sänder bland annat Champions League och Premier League.

Viasat Sport Premium ingår i tillvalspaketet Viasat Sport.

C More Fotboll

C More Fotboll ger dig matcher från Allsvenskan, Svenska cupen och andra fotbollsligor.

C More Fotboll ingår i tillvalspaketet C More Premium.

Eurosport 2

Eurosport 2 direktsänder över 2 600 timmar sport varje år och mycket är fotboll. Bland höjdpunkterna märks kvalen till VM och EM samt från 2020 även Allsvenskan och Superettan.

SHL på C More Hockey

Det smäller i sarghörnen och publiken jublar. Med våra sportkanaler är det nästan som att vara på plats i Gavlerinken eller Madison Square Garden!

Viasat Hockey

I Viasat Hockey missar du inte en sekund av världens bästa hockeyliga: NHL. När Stanley Cup-slutspelet börjar ser du alla matcher och kan följa våra svenska spelare på vägen mot final.

Viasat Hockey ingår i tillvalspaketet Viasat Sport.

C More Hockey

Renodlad hockeykanal. Här följer du all svensk hockey, med matcher från SHL, SM-slutspelet och HockeyAllsvenskan.

C More Hockey ingår i tillvalspaketet C More Premium.

US Open på Viasat GolfFoto: Michael Dwyer/AP/TT

För den golfintresserade har det aldrig funnits så mycket golf på tv som nu. Med tv från Com Hem behöver du inte missa ett enda bunkerslag eller birdieputt!

Viasat Golf

Med Viasat Golf tar säsongen aldrig slut. Följ alla Majors för såväl damer som herrar, Europatouren, Ryder Cup, Solheim Cup samt highlights från LPGA- och LET-touren.

C More Golf

C Mores renodlade golfkanal med bland annat studiosändningar och svenska kommentatorer. C More Golf visar bland annat tävlingar från Champions Tour och PGA Tour.

DTM

Motorer som varvas och lukten av bränt gummi. Två eller fyra hjul spelar ingen roll, om du gillar fart så har du kommit helt rätt.

Viasat Motor

Kanal med motorsport som årligen sänder över 600 timmar direktsänd racing från bland annat Formel 1, NASCAR och MotoGP.

Viasat Motor ingår i tillvalspaketet Viasat Sport.

Eurosport

På Eurosport 1 och Eurosport 2 kan du följa det mesta som är intressant inom motorsport. Le Mans, Rally-VM, Superbike-VM, WTCC och Dakarrallyt är bara några av godbitarna.

Foto: Carlton Beener

E-sport är världens snabbast växande sport, både sett till antalet utövare och till antalet tittare. I Sverige spelar 62 procent av befolkningen regelbundet i någon form och 2015 hade e-sport fler tittare globalt än både NHL och NBA. Därför är det självklart för oss att erbjuda tv-kanaler för dig som vill följa e-sport på nära håll.

eSportsTV HD

Dygnet runt kan du följa bevakningen av de allra största professionella e-sportligorna och internationella turneringar med mästerskap som ESL One, Intel® Extreme Masters, DreamHack och DreamHack Masters.

GINX eSports TV

Visar program inom olika genrer inom tv-spelsvärlden och recenserar nya och klassiska spel samt skärskådar hårdvaran såsom spelkonsoler, mobila spelmoduler och datorer.

Foto: Getty Images

Sportkalanerna på den här sidan är bara några få exempel på allt du kan avnjuta med ett tv-abonnemang från Com Hem. Gå till vår abonnemangssida och se vad du behöver för att följa dina favoritprogram!

TV3 Sport HD

Huvudkanal för handbollens Champions League, basketens Euroleague och NFL. Dessutom visas ett urval från andra populära idrottsevenemang.

Sportkanalen HD

Med SHL, HockeyAllsvenskan och Allsvenskan och utvalda matcher från exempelvis Handbollsligan och Superettan. Dessutom nyheter, dokumentärer och intervjuer med sportprofilerna Anna Brolin, Lasse Granqvist och Olof Lundh.

Extreme Sports Channel

Kanalen med äventyrssporter som snowboard, inlines, mountainbike och surfing.

Fuel TV

Actionsport- och livsstilskanal med skate-, snow- och wakeboarding, surfing, BMX och motocross.

Nautical Channel

På Nautical Channel ser du allt som har med vattensport att göra, från segling och power boating, till surfing och kiteboarding.

Outdoor Channel HD

För den friluftsintresserade med allt från fiske och jakt till off-road-äventyr och vildmarksupplevelser från jordens alla hörn. Ofta med välkända tv-personligheter och experter.