För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com hem till all världens sport

Vi är störst på sportkanaler

Vill du vara säker på att alltid kunna se den sport som intresserar dig kan du tryggt välja Com Hem - vi är nämligen störst på sportkanaler. Här hittar du allt från de största fotbolls- och hockeymatcherna, till lite smalare sporter som snooker, dart och curling.
Oavsett om det är ett lag långt ner i Hockeyallsvenskan eller VM-finalen i fotboll som du vill se så har vi kanalerna.

Missade du något i natt?

Missade du någon sportsändning under natten? Med funktionen Sju dagars omstart i TiVo, kan du se ikapp och slippa missa en minut av just den där matchen eller tävlingen som du var intresserad av.

Spola tillbaka och se igen

Var bollen verkligen ute? Vill du se segerhoppet om och om igen? Du kan spola tillbaka i sändningen och se ögonblicken hur många gånger du vill med spola-knappen på din TiVo-fjärrkontroll.

Ta med dig sporten

Med appen Com Hem Play kan du ta med dig sportsändningarna vart du vill i Sverige. Perfekt för sommarsemestern eller när du inte kan vara hemma i tv-soffan och titta.

Fotboll

Fotboll är världens största sport och Com Hem ser till så att du kan se så mycket av det gröna fältets schack som du vill.

Såväl de största internationella ligorna som Allsvenskan finns självklart med i utbudet. Och om inte det räcker så kan du även se exempelvis Copa America, Afrikanska mästerskapen samt ett antal ungdomsmästerskap.

Viasat Sport Premium

Sänder bland annat Champions League, Premier League, Serie A och La Liga.

Viasat Sport Premium ingår i abonnemanget Viasat Sport Plus.

C More Fotboll

C More Fotboll ger dig matcher från Allsvenskan, Svenska cupen och andra fotbollsligor.

C More Fotboll ingår i abonnemanget C More Sport.

Eurosport 2

Eurosport 2 direktsänder 2 600 timmar sport varje år och mycket är fotboll. Bland höjdpunkterna märks Bundesliga och kvalen till VM och EM.

Eurosport 2 och Eurosport 2 HD ingår i vårt abonnemang TV Guld.

Hockey

Det smäller i sarghörnen och publiken jublar. Med våra sportkanaler är det nästan som att vara på plats i Gavlerinken eller Madison Square Garden!

Viasat Hockey

I Viasat Hockey missar du inte en sekund av världens bästa hockeyliga: NHL. Kanalen sänder även World Cup 2016, där alla proffs får chansen att representera sina landslag.

Viasat Hockey ingår i abonnemanget Viasat Sport Plus.

C More Hockey

Renodlad hockeykanal. Här följer du all svensk hockey, med matcher från SHL, SM-slutspelet och Allsvenskan.

C More Hockey ingår i abonnemanget C More Sport.

Golf

För den golfintresserade har det aldrig funnits så mycket golf på tv som nu. Med tv från Com Hem behöver du inte missa ett enda bunkerslag eller birdieputt!

Viasat Golf

Med Viasat Golf tar säsongen aldrig slut. Följ alla Majors för såväl damer som herrar, Europatouren, Ryder Cup, Solheim Cup samt highlights från LPGA- och LET-touren.

Viasat Golf är en tillvalskanal som du kan köpa om du har något av abonnemangen TV Silver eller TV Guld.

C More Golf

C Mores renodlade golfkanal med bland annat studiosändningar och svenska kommentatorer. C More Golf visar bland annat tävlingar från Champions Tour och PGA Tour.

C More Golf är en tillvalskanal som du kan köpa om du har något av abonnemangen TV Silver eller TV Guld.

Motorsport

Motorer som varvas och lukten av bränt gummi. Två eller fyra hjul spelar ingen roll, om du gillar fart så har du kommit helt rätt.

Viasat Motor

Kanal med motorsport som årligen sänder över 600 timmar direktsänd racing från bland annat Formel 1, NASCAR och MotoGP.

Viasat Motor ingår i abonnemanget Viasat Sport Plus.

Eurosport

På Eurosport 1 och Eurosport 2 kan du följa det mesta som är intressant inom motorsport. Le Mans, Rally-VM, Superbike-VM, WTCC och Dakarrallyt är bara några av godbitarna.

Eurosport 1 och 2, samt HD-versionerna av kanalerna ingår i vårt abonnemang TV Guld.

Motors TV

Motors TV sänder dygnet runt och bara motorsport. GT, karting, truck racing, tractor pulling, road racing, motocross och power boats är bara några exempel. Allt som har med hästkrafter att göra kan du se på Motors TV. Kanalen visar såväl tävlingar som reportage i magasinsform.

Motors TV är en tillvalskanal som du kan köpa om du har något av våra tv-abonnemang.

E-sport

E-sport är världens snabbast växande sport, både sett till antalet utövare och till antalet tittare. I Sverige spelar 62 procent av befolkningen regelbundet i någon form och 2015 hade e-sport fler tittare globalt än både NHL och NBA. Därför är det självklart för oss att erbjuda tv-kanaler för dig som vill följa e-sport på nära håll.

eSportsTV HD

Dygnet runt kan du följa bevakningen av de allra största professionella e-sportligorna och internationella turneringar med mästerskap som ESL One, Intel® Extreme Masters, DreamHack och DreamHack Masters.

eSportsTV HD ingår i vårt abonnemang TV Guld.

GINX eSports TV

Visar program inom olika genrer inom tv-spelsvärlden och recenserar nya och klassiska spel samt skärskådar hårdvaran såsom spelkonsoler, mobila spelmoduler och datorer.

Ginx eSports TV ingår i vårt abonnemang TV Guld.

All annan sport

Sporterna ovan är bara några få exempel på allt du kan avnjuta med ett tv-abonnemang från Com Hem. Gå till vår abonnemangssida och se vad du behöver för att följa dina favoritsporter!