Personligare och smartare tv med TiVo

Personligare och smartare tv med TiVo

Glöm fasta tider och njut av en tv-upplevelse du skapar själv. Med TiVo kan du pausa och spola bakåt i pågående program, göra önskelistor och serieinspelningar, spela in flera program samtidigt, titta på play med reklamfritt innehåll och hyra film, och mycket mer. TiVo erbjuder mängder av funktioner som hjälper dig få ut mer av ditt tv-tittande.

Smarta funktioner

Pausa program

Behöver du ett avbrott kan du när som helst trycka på paus-knappen och titta vidare efter en stund. Du kan även spola tillbaka i programmet om du missade något.

Smartsök

TiVo hjälper dig att söka efter serier, skådespelare och regissörer. Du söker igenom allt material bland kanaler, playtjänster och alla hyrfilmer.

Önskelista

Gör en personlig önskelista och låt TiVo spela in allt som matchar din lista, så du kan se det när du vill.

Serieinspelning

Missa aldrig mer ett avsnitt. Spela in hela din favoritserie - eller kanske flera tv-serier samtidigt och bygg upp ett eget seriebibliotek.

TiVo-tips

Upptäck nya favoriter. Baserat på dina tidigare inspelningar och vad du har tittat på, får du förslag på program. Om du dessutom betygsätter dem blir rekommendationerna bara bättre och bättre.

Sju dagars omstart

Har du missat ett program och vill se det i efterhand? Med Sju dagars omstart kan du se många program upp till sju dagar bakåt i tiden.

Hyr film direkt i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer. I utbudet finns såväl smala och exklusiva filmer, som riktiga tittarsuccéer.

© 2017 Buena Vista © 2017 Nice FLX Pictures

Allan Karlsson och hans vänner är rastlösa på Bali efter ett år i lyx. Men när Allan bjuder på den oförglömligt goda läsken Folksoda så blir det fart igen. Inte bara på Allan och sällskapet, utan även på hämndlystna gangsters, ryska bekanta från förr och amerikanska CIA.

© 2017 Disney

I det forntida Oceanien i Söderhavet ger sig flickan Vaiana ut för att leta efter en sägenomspunnen ö. På sin resa slår hon sig ihop med sin stora idol, den legendariske halvguden Maui, och tillsammans korsar de det öppna havet. Under den fantastiska färden stöter de på jättelika havsvidunder, sällsamma dolda världar och uråldrig folktro.

I La La Land möter den förhoppningsfulla skådespelerskan Mia jazzpianisten Sebastian i en bilkö och sakta men säkert utvecklar de ett förhållande som får hela staden Los Angeles att sjunga och dansa. Men kan Mias och Sebastians kärlek överleva deras stora ambitioner? Finns det överhuvudtaget plats för stormande kärlek när man försöker slå igenom i Hollywood?

Tekniska specifikationer

Här ser du modellnamn, utgångar, lagringsutrymme och andra tekniska specifikationer. För vidare läsning, se vår sida med TiVo-boxens alla egenskaper.

Modell

Samsung GX-CM700CF

Utgångar

HDMI, scart och optisk utgång.

Lagringsutrymme

1 TB utrymme på hårddisken

Videoformat

1080i, 720p, 576i/p (1080p passthrough)

Mått

240 x 370 x 80 millimeter

Time shift

Boxen spelar in kanalen du tittar på, så du kan spola bakåt upp till en timme.

Så skaffar du TiVo

Tillsammans med de flesta av våra tv-abonnemang kan du få tillgång till en TiVo-box. Du lånar boxen under hela abonnemangstiden.

Vilket tv-abonnemang passar dig bäst?