Aktuella frivisningar och kanalförändringar

Följ förändringar i vårt utbud och tillfälliga events.

April 2020

Viasat Film

Från och med 2 april ingår alla kanaler i paketet Viasat Film för kunder med TV Guld. Kunder med TV Guld får även tillgång till Viaplay Film och Serier.

Viasat Series HD och Viasat Film Action HD

Från och med 2 april utökar vi utbudet för kunder med TV Silver+, TV Silver, Extra Large och Large med kanalerna Viasat Series HD och Viasat Film Action HD.

Lansering av Godare

Den 1 april lanseras Godare för kunder i FiberKoax och FiberLAN. Kanalen finns även i Comhem Play. Kanalen ingår för dig med Guld, Silver+, Silver Flex (fast kanal), Silver, BAS HD, XLarge, Large, Medium, Medium 8 favoriter (fast kanal) och Small.

Kanalplats 15

Mars 2020

Lansering av H2

Den 18 mars lanseras kanalen H2 för kunder i FiberKoax och FiberLAN. Kanalen kommer senare till Comhem Play. Kanalen ingår för dig med Silver, Silver Flex (Valbar), Silver+ och Guld.

Kanalplats 40

Frivisning av BBC World News, CNN, Expressen TV och Al Jazeera English

Kanalerna BBC World News, CNN, Expressen Tv och Al Jazeera English frivisas från den 16 mars för dig som är digital-tv-kund och för dig som har det abonnemangsfria digitala utbudet. Kanalerna kan ses via digitalbox (digital-tv-mottagare som klarar HD-sändningar).

För dig som har Comhem Play så visas frivisningen även där.

Kanalplatser:
BBC World News: 123
CNN: 120
Expressen TV: 43
Al Jazeera English: 128

Expressen TV

Expressen TV frivisas med start 13 mars för dig som är digital-tv-kund hos oss. Kanalen kan ses via digitalbox (digital-tv-mottagare som klarar HD-sändningar).

Kanalplats: 43

Viasat Film

Kanalerna i Viasat Film-paketet frivisas vecka 11 och 12 för dig som är digital-tv-kund. Kanalerna kan ses via både digitalbox (digital-tv-mottagare som klarar HD sändningar) och Comhem Play.

TVE International och Canal 24 Horas

Den 1 mars 2020 byter TVE International och Canal 24 Horas format på sina sändningar till HD. TVE International byter i samband med detta kanalplats till 220.

HD är ett format som används för att förbättra kvalitén på sändningen. För att kunna se kanalerna behöver du en digitalbox eller TV-modul som stödjer det formatet. Här kan du läsa mer om hur du kan se HD. Saknar du hårdvara för HD kan du beställa det via Kundservice.

Februari 2020

ATG Live

17 februari 2020 byter ATG Live kanalplats från 70 till 18.

Januari 2020

Expressen TV

Från och med 9 januari 2020 ingår Expressen TV även i TV Bas, TV Silver, TV Silver Flex och TV Silver+ (ingår sedan tidigare i TV Guld).

Paramount Network

Paramount Network frivisas under hela 2020 för dig som är digital-tv-kund hos oss. Kanalen kan ses via digitalbox (digital-tv-mottagare som klarar HD-sändningar).

Mer information om kanalen hittar du här.

Kanalplats: 62

Har du en annan fråga?