Aktuella frivisningar och kanalförändringar

Följ förändringar i vårt utbud och tillfälliga events.

April

TV12 i grundutbudet

Från och med 1 april 2021 så ingår TV12 i vårt digitala grundutbud. Detta gäller både det abonnemangsfria grundutbudet via FiberKoax och det grundutbud som erbjuds via gruppavtal i FiberLAN. Kanalen kommer också vara inkluderade i Comhem Play (för dig med grundutbud).

Kanalplats 12.

Mars

Frivisning upphör av BBC World News, CNN, Expressen TV och Al Jazeera English

Frivisning från 2020 av nyhetskanalerna CNN, BBC World News, Al Jazeera och Expressen TV upphör den 16 mars 2021. Du kan läsa mer om detta på de denna sida.

Curiosity Stream byter namn

Kanalen Curiosity Stream byter namn till Curiosity Channel 2021-03-01.

Februari

Lansering av Discovery+

Den 10 februari lanseras discovery+ Underhållning, Live och Total.

Discovery+ appen finns till Com Hem Tv Hub och är även tillgänglig att ladda ner via App Store (iOS) och Google Play (Android). Även vissa Smart TV-apparater har appen förinstallerad eller tillåter att man kan ladda ner den. Sök på din TV. Du kan dessutom ta del av innehållet via www.discoveryplus.se.

Mer information hittar du på Com Hem med discovery+

Januari

Axess TV

Den 27 januari ändrar kanalen Axess TV sina sändningar till HD.

HD är ett format som används för att förbättra kvalitén på sändningen. För att kunna se kanalerna behöver du en digitalbox eller Tv-modul som stödjer det formatet. Läs mer om hur du kan se HD. Saknar du hårdvara för HD kan du beställa det via Kundservice.

Kanalplats: 42

Frivisning av BBC World News, CNN, Expressen TV och Al Jazeera English

Fivisningen av kanalerna BBC World News, CNN, Expressen Tv och Al Jazeera English från förra året fortsätter tills vidare. Kanalerna kan ses av dig som är digital-tv-kund och för dig som har det abonnemangsfria digitala utbudet. Kanalerna kan ses via digitalbox (digital-tv-mottagare som klarar HD-sändningar).

För dig som har Comhem Play så visas frivisningen även där.

Kanalplatser:
BBC World News: 123
CNN: 120
Expressen TV: 43
Al Jazeera English: 128

Frågor och svar

Logga in på Mina sidor för att se vilka kanaler som ingår i ditt abonnemang samt dina eventuella tillvalskanaler. Du kan se kanalplatser för respektive kanal i vår kanalplatslista. Ibland måste du göra en kanalsökning för att hitta alla kanaler.

Hitta kanaler med vår kanalplatslista

En kanalsökning gör du på olika sätt beroende på vilken digitalbox du har. I manualen för din digitalbox hittar du instruktioner för hur du gör en kanalsökning på just din utrustning.

Om du är osäker på vilken utrustning du har kan du logga in på Mina sidor och kontrollera under tv-sidan.

Så här gör du en kanalsökning
Hitta nätnummer för din region
Hitta manual för din digitalbox/tv-modul

Om du vill lägga till fler kanaler till ditt abonnemang så gör du detta enklast genom att logga in på Mina sidor. Du kan även kontakta Kundservice så hjälper vi dig med beställningen.

Mina sidor

Du kan när du vill logga in på Mina sidor och byta valda kanaler i TV Silver Flex och Digital-tv Medium 8 Favoriter. Bytet sker kostnadsfritt och slår igenom vid nästa månadsskifte.

Det går även bra att byta kanaler genom att kontakta Kundservice. Vi tar då ut en administrativ avgift på 35 kr per bytestillfälle.

Mina sidor

Kontakta Kundservice med ditt kanalönskemål. Vi registrerar alla önskemål och utgår sedan från hur pass efterfrågad kanalerna är. Om det är stor efterfrågan på någon/några kanaler kan det innebära att vi inleder en förhandling med respektive programbolag.

Kontakta Kundservice

Har du en annan fråga?