Aktuella frivisningar och kanalförändringar

Följ förändringar i vårt utbud och tillfälliga events.

Februari

HRT går över till HD-sändning

På grund av en omläggning till HD-sändningar, som inte meddelats Com Hem i förväg, har kanalen HRT slutat fungera på digitalboxar som inte klarar av HD-signal.

HD är ett format som används för att förbättra kvalitén på sändningen. För att kunna se kanalerna behöver du en digitalbox eller Tv-modul som stödjer det formatet. Läs mer om hur du kan se HD. Saknar du hårdvara för HD kan du beställa det via Kundservice.

TNT upphör som linjär TV-kanal

Från den 1 februari så upphör TNT som linjär TV-kanal men finns fortfarande kvar som Playtjänst, som du kan titta på när du vill och var du vill (inom EU).

Kanalen har haft vikande tittarsiffror och därför väljer Turner som äger kanalen att sluta sända kanalen i Norden. Playtjänsten som redan finns i ditt utbud idag, om du har TNT som linjär TV-kanal, kvarstår dock och kommer utvecklas framöver.

Våra playtjänster hittar du enklast via vår app, via Com Hem Play eller via dina uppkopplade enheter Smartbox/Com Hem TV Hub/TiVo-box.

Januari

Paramount Network frivisas

Kanalen Paramount Network frivisas från 28 januari till 28 februari. Paramount Network är en ny kanal som samlar det bästa av klassisk och ny underhållning. Den ger dig allt från fängslande draman och serier, crime och reality till humor och stjärnspäckade filmer.

Du hittar kanalen på följande kanalplatser:
- Paramount Network HD: 17
- Paramount Network (utan HD): 62

Comedy Central byter namn till Paramount Network

Den 15 januari byter kanalen Comedy Central namn till Paramount Network, kanalen hittar du på samma kanalplats som idag och ingår i samma paket som förut. Detta är en satsning från Viacom som äger kanalen för att kunna bredda innehållet på längre sikt.

Har du Comedy Central idag så behöver du inte göra något, du får automatiskt Paramount Network från den 15 januari.

Nytt Playbibliotek från SF-Kanalen

Inför långledigheten har vi nu adderat playbiblioteket för SF-Kanalen. Cirka 200 svenska filmer med allt från Astrid Lindgren klassiker till Arn Tempelriddaren och Hypnotisören.
Alla som har SF-Kanalen får tillgång till playbiblioteket, antingen via sin Com Hem Tv Hub eller TiVo, men självklart också via Com Hem Play.

Barnkanalerna Boomerang och Cartoon Network frivisas

Turners barnkanaler Boomerang och Cartoon Network med tillhörande playbibliotek frivisas från 1 december till 6 januari för dig som är digital-tv-kund hos oss. Kanalerna kan ses via både digitalbox (digital-tv-mottagare som klarar HD sändningar) och Com Hem Play Com Hem Play.

Du hittar kanalerna på följande kanalplatser:
- Boomerang: 158
- Cartoon Network: 150

Historiska kanalförändringar

Kanalförändringar 2018
Kanalförändringar 2017
Kanalförändringar 2016
Kanalförändringar 2015

Har du en annan fråga?