Hyra en kostnadsfri film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och filmen är tillgänglig i 48 timmar.

Till dig som fått erbjudande om en fri hyrfilm

Hyr en film eller serieavsnitt utan kostnad - erbjudandet gäller i 12 månader från det du tecknat ett TiVo-abonnemang (värde upp till 49 kr/film). Använd din fjärrkontroll och välj bland tusentals titlar.

Så fungerar det

Du hyr filmen som vanligt enligt beskrivningen nedan, till ordinarie pris. Erbjudandet ligger innestående på ditt abonnemang och rabatten dras automatiskt av från din kommande faktura.

Mina sidor kan du se erbjudandet och om det är nyttjat än. Tänk på att det kan ta upp till 30 minuter för informationen att uppdateras efter du hyrt en film. När du har nyttjat din fria filmtitel visas inte längre erbjudandet på Mina sidor.

Villkor för erbjudandet

Erbjudandet gäller för dig som är kund hos Com Hem och har tecknat ett TiVo-abonnemang (gäller ej vid uppgraderingar eller nedgraderingar). från och med 1 april 2017 och endast en hyrfilm per kund och TiVo-abonnemang. Erbjudandeperioden gäller från en dag efter datumet TiVo-abonnemanget tecknats och 12 månader framåt. Erbjudandet gäller endast hyrfilmer med ordinarie pris (ej redan prisnedsatta titlar) i TiVo:s Play & Film-sektion (värde upp till 49 kr/filmtitel) och kan ej kombineras med andra hyrfilmserbjudanden. Hyrtransaktionen sker i TiVo-boxen och kan inte bytas mot kontanter.

Så hyr du filmen

Tryck på Com Hem-knappen på din fjärrkontroll och navigera till 'Play & Film' och välj sedan 'Play'.

Frihyrfilm01

Välj kategorin 'Playtjänster'.

Frihyrfilm02

Välj kategorin 'SF Anytime'.

Frihyrfilm03

Välj en lämplig kategori.

Frihyrfilm05

Välj den film du önskar att hyra.

Frihyrfilm04

Markera 'Se nu' och bekräfta med knappen 'OK' på din fjärrkontroll.

Frihyrfilm06

Tryck på grön tumme upp på din fjärrkontroll för att bekräfta köpet.

Frihyrfilm07

Filmen kommer nu att starta.

Frihyrfilm08

Har du en annan fråga?